Ιερόσυλοι έκλεψαν τάματα από τα... φιδάκια της Παναγίας
Στο στόχαστρο ληστών μπήκε, ο γνωστός Ναός της Παναγίας στο Μαρκόπουλο της Κεφαλλονιάς όπου κάθε χρόνο τον Δεκαπενταύγουστο συντελείται το θαύμα με τα φιδάκια.
Λίγες μόλις μέρες μετά την λαμπρή πανήγυρη που προσέλκυσε πλήθος πιστών απ’ ολόκληρη τη χώρα, άγνωστοι ιερόσυλοι μπήκαν στον Ναό και έκλεψαν όλα τα τάματα που είχαν αφήσει οι πιστοί στην Παναγία.
Οι ιερόσυλοι Φρόντισαν πρώτα να καταστρέψουν τον συναγερμό και έτσι ανενόχλητοι να αρπάξουν ότι πολύτιμο βρήκαν. Έκοψαν με ψαλίδα τα κάγκελα από ένα παράθυρο και μπήκαν στο ναό.
Η ενέργεια αυτή έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κατοίκους του Μαρκόπουλου ενώ πολλοί πιστοί που για τους δικούς τους λόγους αφιέρωσαν στην Παναγία πολύτιμα προσωπικά τους αντικείμενα, προσπαθούν να μάθουν τι ακριβώς έχει συμβεί.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.