«Το καμ μπάκ» της κωμωδίας

«Το καμ μπάκ» της κωμωδίας

H νέα κωμωδία του βραβευμένου Βασίλη Κατσικονούρη με τίτλο «Το καμ μπάκ» παρουσιάζεται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης σε σκηνοθεσία του Πέτρου Φιλιππίδη

«Το καμ μπάκ» της κωμωδίας
Η Μίνα Αδαμάκη, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο Ιωάννης Παπαζήσης και ο Χάρης Τζωρτζάκης είναι οι πρωταγωνιστές της παράστασης που έκανε πρεμιέρα στις αρχές του μήνα στην Κεντρική σκηνή του «Κακογιάννης» και θα διαρκέσει έως την 1η Απριλίου του 2018. 

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 20:00 οι λάτρεις της κωμωδίας θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια ιστορία η οποία είναι εξ ολοκλήρου αποτελούμενη από την αφρόκρεμα της θεατρικής σκηνής με τον Βασίλη Κατσικονούρη να υπογράφει το σενάριο μιας παράστασης «η οποία φιλοδοξεί να αποτελέσει το comeback της καλής κωμωδίας στη ζωή μας!». 

Κλείσιμο
Το στόρι όπως το διαβάζουμε στο ενημερωτικό σημείωμα: Ένας παροπλισμένος πρώην επιτυχημένος δημοσιογράφος, ο Άκης Γλυκοφρίδης, πρόκειται να κάνει το comeback του στην τηλεόραση με ένα ντοκουμέντο που αναμένεται να συγκλονίσει το Πανελλήνιο και να προκαλέσει πολιτικό σεισμό. Η περιπέτεια ξεκινά όταν το περιβόητο DVD – που εμπεριέχει το ντοκουμέντο – βρίσκεται κατά τύχη, στα χέρια της Όλγας. Ο Άκης εντοπίζει την Όλγα η οποία είναι μεν πρόθυμη να του το επιστρέψει, όμως δεν θυμάται που το έβαλε. Σε δύο ώρες η εκπομπή βγαίνει στον αέρα ενώ το DVD δεν έχει βρεθεί. Ο χρόνος πιέζει αφόρητα το δημοσιογράφο, ο οποίος με τη σειρά του πιέζει την Όλγα να ανακτήσει τη μνήμη της. Γιατί όταν αρχίζεις να ξεχνάς, μια κωμωδία γεννιέται!

Info
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος
Τηλ: 210 341 8550 
www.mcf.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης