Η Μαρίζα γιορτάζει στο Passport

Η Μαρίζα γιορτάζει στο Passport

Για λίγες ακόμη εμφανίσεις

Η Μαρίζα γιορτάζει στο Passport
Η Μαρίζα Ρίζου και η μπάντα της ανεβαίνουν στην σκηνή του Passport - Κεραμεικός για τρία ακόμη Σάββατα, στις 25 Μαρτίου, και στις 1 και 8 Απριλίου, για να ξαναβάλουν φωτιά με τα τραγούδια, το πάθος και την ενέργειά τους στην καρδιά της Αθήνας.

Λίγο μετά την κυκλοφορία του δεύτερου πολυαναμενόμενου δίσκου της με τίτλο «Μεγάλη Γιορτή» από τη Feelgood Records, η Μαρίζα μεταφέρει τον φρέσκο, ανανεωμένο και απόλυτα προσωπικό ήχο του νέου της άλμπουμ στη σκηνή, για λίγα ακόμη, αλλά πάντα αλησμόνητα, live.

Κλείσιμο


Με αφετηρία και βάση τη Μεσόγειο, η Μεγάλη Γιορτή χαρακτηρίζεται από την πηγαία, θεατρική ερμηνεία της Μαρίζας, αλλά και από τα χρώματα, την ένταση και τον χορό, ακριβώς όπως στις ζωντανές της εμφανίσεις. Φυσικά, δεν θα λείπουν και κάποιες πιο εσωστρεφείς, ευαίσθητες στιγμές, ούτε και τα τραγούδια εκείνα με τα οποία την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε.

Η Μεγάλη Γιορτή, τόσο ως δίσκος, όσο και ως live παράσταση, στο τέλος συνδέεται πάντα με το φως, την αισιοδοξία, την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό, στοιχεία που έτσι κι αλλιώς περιγράφουν τον χαρακτήρα της καλλιτέχνιδας, αποτυπώνοντας όλο το ταλέντο της ως τραγουδοποιού, αλλά και ως ερμηνεύτριας και performer. Άλλωστε, τα ενθουσιώδη live της είναι πια πολύ γνωστά. Όσοι βρέθηκαν σε αυτά και θέλουν να ξαναζήσουν την εμπειρία, αλλά και όσοι δεν πρόλαβαν, έχουν τώρα την ευκαιρία να γίνουν μέρος της γιορτής αυτής, για τρία ακόμη Σάββατα. 

Info
Passport Κεραμεικός Upstairs
Κεραμεικού 58 και Μαραθώνος, Αθήνα
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 522 2203
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης