Τραγούδια στο Άλσος

Τραγούδια στο Άλσος

Λειβαδάς, Μπάμπαλη, Ερωφίλη και Καρατζόγλου ανηφορίζουν στο Αττικό Άλσος

Τραγούδια στο Άλσος
Ένα πρόγραμμα με όλα τα τραγούδια που αγαπήσαμε παρουσιάζει ο Κώστα Λειβαδάς την Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο του Αττικού Άλσους, συντροφιά με δυο καταξιωμένες ερμηνεύτριες, την Ανδριάνα Μπάμπαλη και την Ερωφίλη, καθώς και τη νέα φωνή της Βίκυς Καρατζόγλου. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα ακουστούν αγαπημένα τραγούδια του Κώστα Λειβαδά όπως το «Δειλά», το «Τα παιδιά των Δρόμων», το «Σαν να μην πέρασε μια μέρα» και το «Τράβα ρε μάγκα». 

Το πρόγραμμα θα ακολουθεί όλη τη σειρά της πορείας και των τραγουδιών που αγαπήσαμε, και αποτυπώνεται και στην πρόσφατη συλλογή «18 Χρόνια Δρόμος» που κυκλοφορεί από τη Feelgood. Aπό το «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα», το «Πιάσε με», το «Είναι εντάξει μαζί μου», το «Εγώ σ' αγάπησα εδώ», το «Για να σε συναντήσω», έως τα αγαπημένα των τελευταίων χρόνων «Η Επιμονή σου» (ντουέτο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη) και το «Μετακόμιση τώρα» και τα πρόσφατα «Βρέχει στην Ίωνος Δραγούμη» (ντουέτο με τη Μελίνα Ασλανίδου) και το «Ο δικός μου πυρετός».
 
Κλείσιμο
Η Ανδριάνα Μπάμπαλη, από την πλευρά της, μοιράστηκε επί σειρά ετών τη σκηνή με τον Κώστα σε διάφορες παραστάσεις, ενώ έχει ερμηνεύσει μεταξύ άλλων και δύο αγαπημένα τραγούδια του, το «Μοίρα μου έγινες» και το (ντούετο μαζί του) «Μια μέρα έμεινε ακόμη». Αυτή την περίοδο ετοιμάζει τη νέα της δισκογραφική δουλειά και θα πάρει μέρος σε αυτή τη μία και μοναδική παράσταση.

Η Ερωφίλη συνδέεται με τον Κώστα Λειβαδά μέσα από τη γενέθλια πόλη τους, τα Χανιά, τις κοινές εμφανίσεις, αλλά και το «Νυχτοπαίδι» που ο Κώστας χάρισε στο Τρίφωνο και είναι και μια απο τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους. Η Βίκυ Καρατζόγλου, τέλος, μας συστήθηκε με την «Περηφάνια» και συνέχισε με το «Όνειρο».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται από τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ στο Θέατρο του Αττικού Άλσους. Η είσοδος έχει οριστεί στα τέσσερα ευρώ και για κρατήσεις αρκεί ένα τηλεφώνημα στο 211 100 0365 ή μια επίσκεψη στο www.ticket365.gr. Εισιτήρια θα πωλούνται ακόμη την ημέρα της παράστασης στο ταμείο του θεάτρου από τις 19:00 έως τις 21:00.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης