Οικογενειακή υπόθεση

Οικογενειακή υπόθεση

Ο αδελφός της Νατάσσας Μποφίλιου, Αντώνης, ραπάρει, με τη διάσημη αδελφή του να του κάνει φωνητικά σε δύο διασκευές αγαπημένων τραγουδιών του Μουζάκη και του Σουγιούλ

Οικογενειακή υπόθεση

Ο αδελφός της Νατάσσας Μποφίλιου, Αντώνης, ραπάρει, με τη διάσημη αδελφή του να του κάνει φωνητικά σε δύο διασκευές αγαπημένων τραγουδιών του Μουζάκη και του Σουγιούλ

Κλείσιμο

Εναλλακτικά ο τίτλος του άρθρου θα μπορούσε να είναι «Η οικογένεια Μποφίλιου εν δράσει» κι αυτό, γιατί στα δύο βίντεο που θα παρακολουθήσετε, συμμετέχουν, σε διαφορετικούς ρόλους ο καθένας, η Νατάσσα, ο Αντώνης, η Νέλλη και η Αναστασία Μποφίλιου, δηλαδή τα τέσσερα αδέλφια της οικογένειας Μποφίλιου. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Ο Αntonis B., που δεν είναι άλλος από τον αδελφό της Νατάσσας Μποφίλιου, Αντώνη, κυκλοφόρησε σε ψηφιακή μορφή μέσω της Feelgood Records δύο εναλλακτικές εκδοχές των κλασικών επιτυχιών «Η Σκλάβα» των Γιώργου Μουζάκη και Γιώργου Γιαννακόπουλου (που ερμήνευσε μοναδικά σε πρώτη εκτέλεση η Τζένη Βάνου) και «Ας ερχόσουν για λίγο» των Μιχάλη Σουγιούλ και Μίμη Τραϊφόρου.


Πρόκειται για δύο διασκευές, που συνδυάζουν τη ραπ με μία διαφορετική ενορχήστρωση της πρωτότυπης μουσικής, που υπογράφει ο ικανός Δημήτρης Σιάμπος. Με σεβασμό πάντα στη φόρμα και στον λόγο των τραγουδιών, ο Αντώνης δημιούργησε τη δική του urban εκδοχή, που δένει γοητευτικά με τη ρετρό καταγωγή τους. Στο εγχείρημά του αυτό είχε στο πλευρό του την αγαπημένη του αδελφή, Νατάσσα Μποφίλιου, που είναι αυτή που ερμηνεύει με τον δικό της μοναδικό τρόπο τα πρωτότυπα λόγια των τραγουδιών. Ως εδώ θα μπορούσαμε να μιλάμε για συνεργασία της Νατάσσας με τον αδελφό της. Όμως φαίνεται ότι το εν λόγω project είναι ακόμα περισσότερο… οικογενειακή υπόθεση.

{{{ articlebanner-330x100-1 }}}

Η κυκλοφορία των δύο τραγουδιών σε ψηφιακή μορφή από τη Feelgood δεν έμεινε μόνο στο ηχητικό επίπεδο. Υπήρξε ταυτόχρονα η οπτικοποίησή τους σε clips, που υπογράφει σκηνοθετικά ο ταλαντούχος Χρήστος Γκίνης. Ο ίδιος υπέγραψε και το σενάριο με τα δύο βίντεο να αποτελούν τα δύο μέρη μίας κοινής ιστορίας με κοινή θεματική.

Με αφορμή τον τίτλο του ψηφιακού EP του Antonis B. που είναι “ Rappel”, δηλαδή «Ανάκληση Μνήμης» στα ελληνικά, ο Χρήστος Γκίνης εμπνεύστηκε την εξής ιστορία: «Ο Antonis B. αποφασισμένος να σώσει την αγαπημένη του από το ιδιόρρυθμο καμπαρέ που εργάζεται, γίνεται μέρος μιας ιστορίας που θα καθορίσει τις ζωές όλων. Καταλυτικό ρόλο για την πορεία της σχέσης των δυο νέων, διαδραματίζει η πρωταγωνίστρια του καμπαρέ. Χρόνια μετά, ο Antonis B., ανακαλώντας στη μνήμη του τον χαμένο του έρωτα, γίνεται θεατής της σχέσης που τον σημάδεψε ανεξίτηλα, μεταφορικά και κυριολεκτικά».


Την πρωταγωνίστρια του καμπαρέ στο πρώτο βίντεο (αυτό της «Σκλάβας») υποδύεται η Νέλλη Μποφίλιου, που είναι ηθοποιός, ενώ την αγαπημένη του Antonis B. η έτερη αδελφή του, Αναστασία Μποφίλιου, που είναι χορεύτρια και διατηρεί μάλιστα και Σχολή Χορού. Και στα δύο βίντεο, που είναι πολύ προσεγμένες παραγωγές, παίζει και η ίδια η Νατάσσα Μποφίλιου, αλλά και κάποιοι φίλοι –νέοι ηθοποιοί– των αδελφών Μποφίλιου. Μία πολύ ωραία ιδέα, άψογα εκτελεσμένη τόσο μουσικά όσο και οπτικά με σεβασμό στο παλιό και φρέσκια ματιά, που συναρπάζει. Απολαύστε τα δύο clips.

{{{ articlebanner-330x100-triple-1 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-2 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-3 }}}

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης