Διάβασε βιβλία στη... θήκη του κινητού σου

Διάβασε βιβλία στη... θήκη του κινητού σου

Το Popslate 2 είναι μία θήκη για το iPhone σου που σου επιτρέπει να διαβάζεις e-books, να παρακολουθείς τις ειδήσεις και να μη μένεις ποτέ από μπαταρία 

Διάβασε βιβλία στη... θήκη του κινητού σου
Λίγο παραπάνω από τρία χρόνια πριν, η Popslate παρουσίασε μία πρόταση που θα μπορούσε να αλλάξει το σκηνικό στις θήκες τηλεφώνων: μία θήκη που ενσωμάτωνε στο iPhone μία οθόνη με E Ink - την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιούν οι e-readers. Όπως πολλά προϊόντα 1.0, έτσι και αυτό προσέφερε περιορισμένες δυνατότητες και παρά την επιτυχημένη του καμπάνια στο Indiegogo, το Popslate δεν κατάφερε να δημιουργήσει τη δική του σχολή.

Τώρα, η startup που είχε την αρχική ιδέα επιστρέφει δριμύτερη, με μία θήκη που είναι τέσσερα σε ένα: e-reader, smartwatch, power bank και ασφαλώς θήκη! Η οθόνη E Ink -η οποία παραμένει πάντα ενεργοποιημένη, χωρίς όμως να καταναλώνει πολλή ενέργεια- έχει πλέον σχεδόν διπλάσια ανάλυση σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο (από 115 σε 200 dpi), ενώ είναι και άθραυστη. Επίσης διαθέτει τρία πλήκτρα αφής έναντι ενός στο προηγούμενο μοντέλο, για ευκολότερο έλεγχο της συσκευής - από την άλλη πλευρά, συνιστά μειονέκτημα το ότι δεν είναι ολόκληρη η οθόνη, αφής.

Κλείσιμο


Παρ’ όλα αυτά, το Popslate 2 σου επιτρέπει να διαβάζεις e-books στην οθόνη 4,3 ή 4,7 (ανάλογα με το μοντέλο) ιντσών, επομένως δεν χρειάζεται να κουβαλάς μαζί σου και τον e-reader σου. Εδώ, βέβαια, εντοπίζεται άλλο ένα μείον, καθώς μπορείς να διαβάσεις μόνο βιβλία μέσω του Project Gutenberg, μίας βάσης με δωρεάν e-books που αντλούνται κυρίως από την κλασική λογοτεχνία.

Εκτός αυτού, μπορείς να εκτελέσεις μία σειρά από λειτουργίες, όπως να βλέπεις το εξατομικευμένο newsfeed σου, να δημιουργείς λίστες είτε για ψώνια είτε για το τι θα πρέπει να κάνεις μέσα στην ημέρα, να αποθηκεύεις τα ηλεκτρονικά σου εισιτήρια ή gift cards, να βλέπεις την ώρα (οι επιλογές για την εμφάνιση του ρολογιού είναι αμέτρητες) ή απλά τις εικόνες που εσύ έχεις διαλέξει (μεταξύ των οποίων μπορεί να είναι και κινούμενα γραφικά).



Η μπαταρία του σου προσφέρει έως εννέα επιπλέον ώρες ομιλίας, ενώ η ίδια η θήκη συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης μπαταρίας από το iPhone σου, καθώς αναλαμβάνει ορισμένες λειτουργίες (κυρίως το ξεκλείδωμα). Διατίθενται δύο μοντέλα: ένα για τα iPhone 6 και 6S και ένα για τα iPhone 6+ kai 6S+. Ελπίζουμε το Popslate 3 να διατεθεί και σε ορισμένα μοντέλα Android, γιατί ψυχή έχουμε και εμείς οι χρήστες της συγκεκριμένης πλατφόρμας…

Η καμπάνια του Popslate 2 στο Indiegogo πάει «σφαίρα». Προς το παρόν έχει προσελκύσει περισσότερους από 9.200 υποστηρικτές και πάνω από 820 χιλιάδες δολάρια (732 χιλιάδες ευρώ), καλύπτοντας κατά 1.100% τον αρχικό στόχο χρηματοδότησης που ήταν 75 χιλιάδες δολάρια (67 χιλιάδες ευρώ).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης