Και πάλι μαζί!

Και πάλι μαζί!

Η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης συναντιούνται ξανά αυτόν τον χειμώνα στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου έως τις 12 Δεκεμβρίου.

Και πάλι μαζί!
«Τελευταίος Εαυτός» είναι ο τίτλος του καινούργιου δίσκου της Γιώτας Νέγκα
σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη
Κλείσιμο
και στίχους Οδυσσέα Ιωάννου
που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες από την Feelgood Records. Το όνομα του δίσκου έδωσε με τη σειρά του και τίτλο στις εμφανίσεις της Γιώτας και του Θέμη που ξεκίνησαν από χθες, Παρασκευή, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.



Μετά από την πολύ πετυχημένη περσινή τους συνεργασία, τόσο στον δίσκο «Καινούργιο Φιλί» όσο και στις εμφανίσεις τους σε όλη την Ελλάδα, οι δυο τους φιλοδοξούν να εντυπωσιάσουν για ακόμη μια φορά με τη μουσική παράσταση που έχουν ετοιμάσει. Μεγάλο μέρος του προγράμματος θα καταλαμβάνουν -όπως είναι φυσικό- τα τραγούδια του «Τελευταίου εαυτού», αλλά δεν θα λείπουν και επιλογές από την προσωπική δισκογραφία της Γιώτας, από τα κομμάτια που έχει γράψει ο Θέμης κυρίως για τη Νατάσσα Μποφίλιου αλλά και για άλλους. «Το δίκιο» θα μπλεχτεί υπέροχα με «Τα τραγούδια που λες» και αυτά με την ορχηστρική εκδοχή της «Δεμένης» και με το «Έχω άνθρωπο». Από το tracklist δεν θα λείψουν όμως και αποσπάσματα από την πρωτότυπη ορχηστρική μουσική που έγραψε ο Θέμης για τη νέα ταινία του Μανούσου Μανουσάκη «Ουζερί Τσιτσάνης» που κυκλοφορεί ήδη στις αίθουσες.

Όσοι είδαν πέρυσι μια από τις παραστάσεις των δύο θα συμπέρανε ότι στόχος δεν είναι η προσωπική προβολή τους και η απλή διαφήμιση των δημιουργιών τους. Το πρόγραμμα που στήνουν κάθε φορά έχει αρχή, μέση και τέλος. Έχει συγκεκριμένη δομή και φροντίζει ο θεατής να φύγει από το live γεμάτος όμορφες μελωδίες και καθαρές ερμηνείες. Για αυτό η Γιώτα δεν διστάζει να ερμηνεύσει τραγούδια μεγάλων συνθετών και ο Θέμης να της εμπιστευτεί μεγάλο κομμάτι από την ψυχή τους και τα τραγούδια που έχει γράψει για την Νατάσσα Μποφίλιου.

Info

Τελευταίος εαυτός
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη
Τηλ. 210 9315600
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης