Η Ηρώ επιστρέφει στη Ρότα

Η Ηρώ επιστρέφει στη Ρότα

Η «Γυναίκα Τριαντάφυλλο» ανεβαίνει ξανά στη σκηνή με καλοκαιρινή διάθεση

Η Ηρώ επιστρέφει στη Ρότα
Μετά από έναν ιδιαίτερα πετυχημένο χειμώνα η Ηρώ Σαΐα
καλωσορίζει το καλοκαίρι με δύο εμφανίσεις στη Ρότα, στα Εξάρχεια. Η ερμηνεύτρια που μάγεψε με τη «Γυναίκα Τριαντάφυλλο», την παράσταση που ανέβασε στο Iδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και έγινε sold out, επιστρέφει με καλοκαιρινή διάθεση.

Κλείσιμο
Πριν από έναν μήνα περίπου η Ηρώ εγκαινίασε τη σχέση της με τον ζεστό χώρο της Σόλωνος και αγάπησε και αυτή –όπως όλοι μας- τη φανταστική αυλή του. Ετσι, μετά από εκεινή την όμορφη βραδιά του Μαρτίου, αποφάσισε να επιστρέψει αυτή τη φορά σε άλλο κλίμα. Διαφορετικά τραγούδια από το «Γυναίκα Τριαντάφυλλο», διαφορετική δυναμική αλλά ο ίδιος αγαπημένος της συνεργάτης πάντα στο πλευρό της.



Ο συνθέτης Νεοκλής Νεοφυτίδης στο πιάνο δίνει την καλύτερη βάση για τη φωνή της σε ένα πρόγραμμα-έκπληξη. Στο πρώτο μέρος η Ηρώ θα εστιάσει κυρίως στη δική της δισκογραφία και ιδιαίτερα στον τελευταίο δίσκο της «Λευκό χαρτί», ενώ στο δεύτερο μέρος το κέφι θα ανάψει με επιλογές που θα εντυπωσιάσουν. Με καλά λαϊκά τραγούδια και συνθέτες που η Ηρώ αγαπάει, το πρόγραμμα θα περάσει από την εσωτερικότητα στην ανεβαστική διάθεση των λαϊκών δρόμων και από τον Σταμάτη Κραουνάκη στον Βασίλη Τσιτσάνη. Σε όλα αυτά το κοινό θα έχει τον πρώτο λόγο, θα επιλέξει κάποια από τα κομμάτια που θα ακουστούν αλλά κυρίως θα δώσει το έναυσμα για μια αξέχαστη βραδιά.

Info
Σάββατα 16 και 23 Μαΐου, 22.00
Ρότα Art Bar
Σόλωνος 124, Αθήνα
Είσοδος 10 ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης