Το νέο Outbackλανσάρεται αυτή την περίοδο στην Ευρώπη, ενώ στην Ελλάδα αναμένεται την άνοιξη του 2015.
Η τρίτη γενιά του συστήματος EyeSight λανσαρίστηκε τον περασμένο Ιούνιο στην Ιαπωνία, αυξάνοντας το εύρος και την απόσταση «σκαναρίσματος» από τις κάμερες κατά περίπου 40%. Συνεργάζεται με το αυτόματο Cruise Control και το Pre-Collision Braking Control, περιορίζοντας τις πιθανότητες ατυχήματος. Το σύστημα ανιχνεύει όχι μόνο οχήματα, αλλά επίσης ποδηλάτες και πεζούς.
Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες για το νέο Outback, το οποίο έκανε πρεμιέρα τον στην έκθεση της Νέας Υόρκης.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.