Strip show στην Αθήνα

Strip show στην Αθήνα

Η φετινή Ημέρα της Γυναίκας έμεινε αξέχαστη για τις περίπου 500 κυρίες που βρήκαν την αφορμή να εξερευνήσουν τον αλλόκοτο κόσμο του ανδρικού στριπτίζ. Ετσι, το γυναικείο κοινό απέδειξε ότι μπορεί να είναι «έτοιμο για όλα», περισσότερο ακόμη και από τους άρρενες στρίπερ του αθηναϊκού «Ladies Exclusive Night Show»

Strip show στην Αθήνα
Η διονυσιακή έξαψη, η διέγερση, αλλά και η ευθυμία της παρέας που, έστω και για λίγο, διασκεδάζει χωρίς ταμπού και ενοχές είναι χαρακτηριστική των αισθησιακών σόου, του στριπτίζ. Μόνο που, κατά κανόνα, τα στριπ-σόου είναι ταυτισμένα με την ανδρο- και όχι τη γυναικο-παρέα και γι’ αυτό η περίφημη Ημέρα της Γυναίκας είναι μια πρώτης τάξεως αφορμή για μια μεγαλοπρεπή παρέκκλιση από την πεπατημένη. Μολονότι στο εξωτερικό το ανδρικό στριπτίζ δεν προκαλεί καμία «διέγερση» του κοινού αισθήματος, εφόσον θεωρείται απολύτως συνηθισμένη μορφή διασκέδασης για τις βραδιές που κρατούν οι γυναίκες αποκλειστικά για την ομόφυλή τους συντροφιά, στην Ελλάδα οι σχετικές αντιλήψεις δεν είναι ιδιαίτερα απενοχοποιημένες. Παρ’ όλα αυτά, το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής, περίπου 500 κυρίες κάθε ηλικίας, κάθε κοινωνικής προέλευσης και κάθε στυλ, προσήλθαν ευλαβικά και με ενθουσιασμό στο «Ladies Exclusive Night Show». Το πρόγραμμα του «S Club» της Αθήνας (στον ίδιο χώρο όπου παλαιότερα στεγαζόταν το «Villa Μercedes») περιελάμβανε επίδειξη προσόντων από 13 κορυφαίους, διεθνούς βεληνεκούς άρρενες στρίπερ. Καθώς περνούσε η ώρα και τα αίματα άναβαν με τα αισθησιακά κουνήματα των γυμνών -και ομολογουμένως άψογων- ανδρικών κορμιών, ακόμη και οι πιο επιφυλακτικές και συνεσταλμένες κυρίες παρασύρθηκαν από το ελευθεριακό πνεύμα της στιγμής. Πολλές από αυτές όχι μόνο έδειξαν ότι δεν ήρθαν σε δύσκολη θέση από τον σχεδόν γυμνό λόχο των καλλίγραμμων και καταφανώς προικισμένων παλικαριών, αλλά εκδήλωσαν την επιθυμία να γίνουν και αυτές μέρος του σόου. Κρατώντας τυπωμένα ταμπελάκια «θέλω τον χορευτή στο τραπέζι μου», προσκαλούσαν τους καυτούς στρίπερ για πριβέ χορό πάνω από τα κεφάλια τους ή γύρω τους - και σε απόσταση αναπνοής.

Κλείσιμο


Το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής, περίπου 500 κυρίες κάθε ηλικίας, κάθε κοινωνικής προέλευσης και κάθε στυλ, προσήλθαν ευλαβικά και με ενθουσιασμό στο «Ladies Exclusive Night Show»



Διασκέδαση χωρίς ταμπού και ενοχές

Φυσικά οι στρίπερ ανταποκρίνονταν με προθυμία και ευσυνειδησία, βοηθούντων βεβαίως και των φιλοδωρημάτων που συσσωρεύονταν στο εφαρμοστό, μικροσκοπικό τους εσώρουχο.
Το εισιτήριο για το «Ladies Exclusive Night Show» στοίχιζε 40 ευρώ και συμπεριλάμβανε ένα δωρεάν ποτό για κάθε κυρία, η συνολική δαπάνη της βραδιάς όμως εκτοξεύτηκε, καθώς πλήθος χαρτονομισμάτων των 5 και των 10 ευρώ στριμώχνονταν βιαστικά στα στρινγκ των αγοριών. Περί τις 11.30 το πάρτυ είχε ανάψει για τα καλά και οι πρωταγωνιστές του αισθησιακού σόου επιδόθηκαν σε lap dance, δηλαδή σε κατ’ ιδίαν χορό που δινόταν αποκλειστικά σε συγκεκριμένα τραπέζια. Οι στρίπερ δεν σταμάτησαν να προκαλούν τις κυρίες που τους παρακολουθούσαν εντυπωσιασμένες, καθώς οι ημίγυμνοι και γοητευτικοί σαν ζωντανά αγάλματα άντρες τις καλούσαν είτε να τους βγάλουν το εσώρουχο, είτε να τους ακολουθήσουν στον χορό, για μια στενότερη επαφή, κυριολεκτικά σώμα με σώμα.



Η περίφημη Ημέρα της Γυναίκας είναι μια πρώτης τάξεως αφορμή για μια μεγαλοπρεπή παρέκκλιση από την πεπατημένη

Η (ψευδ)αίσθηση ότι για λίγη ώρα όλα είναι πιθανά και όλα επιτρέπονται στην αίθουσα του strip-show ξετρέλανε τις παριστάμενες, στα πρόσωπα των οποίων μπορούσε κανείς να αναγνωρίσει όλων των ειδών τα συναισθήματα - από την αμηχανία έως την ωμή και ατόφια επιθυμία. «Είναι η ωραιότερη Ημέρα της Γυναίκας που έχω περάσει ποτέ», ακούστηκε να δηλώνει περιχαρής μια αναψοκοκκινισμένη κυρία την ώρα του σόου, η οποία και συμπλήρωσε ότι «είχα την ευκαιρία να χαρώ μαζί με τις φίλες μου κάτι διαφορετικό, που απέχει από τα κλασικά μπουζούκια - αυτά τα έχουμε βαρεθεί πια. Εδώ περάσαμε καλά, γελάσαμε, φλερτάραμε και φυσικά θυμηθήκαμε τη γυναικεία μας υπόσταση».



Οι πιο νεαρές της ομήγυρης αρκέστηκαν στα πειράγματα μεταξύ τους και την αναπόφευκτη κριτική των αγοριών με σχόλια. «Η βραδιά θύμιζε κάτι από “Sex & the City”», είπε χαρακτηριστικά μια κοπέλα γελώντας. «Τα όσα είπαμε και σχολιάσαμε εκείνο το βράδυ έχουν “γράψει” για πάντα. Οι σύντροφοί μας θα κοκκίνιζαν και μόνο στη σκέψη ότι θα μπορούσαμε να λέμε τέτοια πράγματα μεταξύ μας εμείς οι γυναίκες. Αλλά οι άντρες ούτε που φαντάζονται τι γίνεται στις γυναικοπαρέες - ιδιαίτερα όταν “συνεδριάζουν” δίπλα σε στρίπερ».



Το εισιτήριο για το «Ladies Exclusive Night Show» στοίχιζε 40 ευρώ και συμπεριλάμβανε ένα δωρεάν ποτό για κάθε κυρία

Ακόμη και οι πιο συντηρητικές απαθανάτισαν τις προχωρημένες σκηνές με τα κινητά τους, ενώ εκείνες που ήταν περισσότερο απελευθερωμένες δεν δίστασαν να αγγίξουν ή ακόμη και να ανταλλάξουν τηλέφωνα με τα ημίγυμνα αγόρια του σόου.



Κρατώντας τυπωμένα ταμπελάκια προσκαλούσαν τους καυτούς στρίπερ για πριβέ χορό

«Οι άνδρες παρουσιάζονται σεμνοί στο θέαμα, αλλά συνήθως κάνουν πολλά κατόπιν», σχολίασε κάποιος από τους διοργανωτές, τονίζοντας ότι «οι γυναίκες, αντιθέτως, είναι πιο συντηρητικές. Μπορεί να ξεσαλώνουν ζητωκραυγάζοντας και κάνοντας χειρονομίες με αυτά που βλέπουν, σπανίως όμως περνούν στο “παρασύνθημα”, αφήνοντας υπόνοιες ότι είναι διαθέσιμες για κάτι περαιτέρω με τον εκάστοτε χορευτή».



Το «Ladies Exclusive Night Show» είχε αρχικά προγραμματιστεί να διαρκέσει ως τη 1 μ.μ., αλλά τελικά κράτησε ώσπου ο ήλιος ανέτειλε για τα καλά, δηλαδή ως τις 6 το πρωί.
Ο Kenzo X από τη Βραζιλία, ο Eduardo Ferreira από τη Βαρκελώνη, ο Gianni Balatelli από τη Ρώμη και η υπόλοιπη παρέα των διεθνών στρίπερ υπήρξαν οι πρωταγωνιστές ενός μοναδικού σόου που ξεκίνησε ως εορτασμός για την Ημέρα της Γυναίκας και εξελίχθηκε σε μια νύχτα όπου όλες οι κυρίες του κοινού έφτασαν στα ακρότατα όριά τους, κάνοντας τη μέρα νύχτα και τη νύχτα μέρα. Οπως φαίνεται, αποδείχθηκαν μάλλον αχόρταγες για strip show.



Το εσώρουχο απεδείχθη περιττό για την κυρία που ήθελε να αντιμετωπίσει κατάματα τη «γυμνή αλήθεια»



Οσες δεν τολμούσαν να συμμετέχουν στο σόου φρόντιζαν τουλάχιστον να το φωτογραφίζουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης