Πoντικοπαγίδες, καρότσια οικοδομής και χλωρίνη: Οι πιο αλλόκοτοι τραυματισμοί πέους αποκαλύπτονται και... σοκάρουν

Πoντικοπαγίδες, καρότσια οικοδομής και χλωρίνη: Οι πιο αλλόκοτοι τραυματισμοί πέους αποκαλύπτονται και... σοκάρουν

Νέα στοιχεία δείχνουν ότι περίπου 3.000 Αμερικανοί νοσηλεύτηκαν μέσα σε ένα μόνο έτος στις ΗΠΑ για σοβαρούς τραυματισμούς στην περιοχή του πεους και των γεννητικών οργάνων

penis
Νέα στοιχεία δείχνουν ότι περίπου 3.000 Αμερικανοί νοσηλεύτηκαν μέσα σε ένα μόνο έτος στις ΗΠΑ για σοβαρούς τραυματισμούς στην περιοχή του πεους και των γεννητικών οργάνων, κάνοντάς μας να απορουμε πώς μερικοί άνδρες δεν φροντίζουν να... προφυλάξουν καλύτερα την πιο ευάλωτη «περιοχή» τους.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mirror, οι πληροφοριες που προστέθηκαν πρόσφατα στην βάση δεδομένων για την Ασφαλεια των Αμερικανικών Καταναλωτικών Προϊόντων και αφορούν στο έτος 2017, περιλαμβάνουν κάποια πραγματικά αλλόκοτα ιατρικά περιστατικά.

Ένας ασθενής έσπευσε στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους όταν το πέος του μαγκώθηκε αναμεσα σε δύο καρότσια οικοδομής.

Ένας άλλος ασθενής, πρωταθλητής της ατυχίας, γλίστρησε στην τουαλέτα και έπεσε πάνω σε μια ποντικοπαγίδα που έκλεισε πάνω στο μόριό του.

Σε ένα άλλο περιστατικό της βάσης δεδομένων, ένας ανδρας πλήρωσε ακριβά το διπλό του λάθος, όταν πήγε να ουρησει έχοντας προηγουμένως αγγίξει με τα χέρια του καυτερές πιπεριές, και κατόπιν προσπάθησε μέσα στον πανικό του να καθαρίσει το πέος του με... χλωρίνη!

Οι καταγεγραμμένοι τραυματισμοί που σχετίζονται με σεξουαλικές πράξεις περιλαμβάνουν έναν άνδρα που χρησιμοποίησε πριν το σεξ κάποιου είδους «τρόμπα» μεγέθυνσης πέους με καταστροφικά αποτελέσματα, όπως και έναν στρίπερ που εμφανιζόταν σε ένα κλαμπ και μια πελάτισσα προσπάθησε να τραβήξει το πίρσινγκ στο μοριό του.

Κλείσιμο
Στη λίστα περιλαμβάνονται φυσικά και πιο συνηθισμένοι τραυματισμοί, όπως το τρύπημα της ευαίσθητης περιοχής με κλειδιά που βρίσκονταν στην τσέπη, και εγκαύματα από καυτό καφέ που έπεσε καταλάθος στο... χειρότερο δυνατό σημείο.

Ανησυχητική είναι η αύξηση των περιστατικών πρόκλησης ζημιάς του πέους σε νεαρούς gamers, που μπορεί να κάθονται επί ώρες σε μια άβολη στάση παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια και... στραπατσάροντας τα γεννητικά τους όργανα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης