Πώς να διατηρήσετε το πάθος στη σχέση σας, σε κάθε δεκαετία της ζωή σας

Πώς να διατηρήσετε το πάθος στη σχέση σας, σε κάθε δεκαετία της ζωή σας

Η κάθε ηλικία είναι μοναδική - Ανακαλύψτε τα μυστικά της και χαρείτε το σεξ μέχρι τα βαθιά γεράματα

Ο έρωτας είναι το «ελιξίριο» της ζωής σε κάθε ηλικία. Όπως η ηλικία, έτσι και το σεξ και τα συναισθήματα και η αγάπη υφίστανται διάφορες εξελικτικές διαδικασίες. 

Πώς, όμως μπορούμε να διατηρήσουμε τη σεξουαλική φλόγα και τι προτείνει η σύμβουλος σχέσεων και σεξ, Kate Taylor, για τη κάθε δεκαετία της ζωής μας;

Στα 20

Σταματήστε τα πορνό και ενεργοποιηθείτε

Είναι γεγονός ότι η συχνή παρακολούθηση πορνό, μπορεί να κάνει τις σεξουαλικές σας περιπτύξεις, λιγότερο δελεαστικές, γεγονός, ικανό να προκαλέσει πρόβλημα ανάμεσα σ' ένα ζευγάρι, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που το πορνό μπορεί να γίνει ένας πραγματικός εθισμός.

Αν αυτή η κατάσταση, σας θυμίζει κάτι, τότε δοκιμάστε το NoFap, ένα online- πρόγραμμα, το οποίο σας προσφέρει ένα, βήμα-προς-βήμα, σχέδιο απεξάρτησης από τα πορνό.

Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε σε νέες γνωριμίες με νέους συντρόφους, ενώ αν είστε σε σχέση αφιερώστε λίγο ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας, βλέποντας μία ταινία ή πηγαίνοντας μία βόλτα.

Επίσης, σταματήστε να ασχολείστε με ιστοσελίδες και εφαρμογές καινούριων γνωριμιών και προσπαθήστε να συναναστραφείτε με πραγματικούς ανθρώπους.

Στα 30 

Σχεδιάστε, μαζί, «άτακτες βραδιές»


Η ανατροφή των παιδιών, μπορεί να επηρεάσει αρκετά τη διάθεσή, την ενέργεια και τον ενθουσιασμό σας.

Πολλές φορές τα παιδιά μπαίνουν σε μοναδική προτεραιότητα και το σεξ είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτεστε.

Να ξέρετε ότι σ' αυτή τη φάση της ζωή σας, ίσως χρειαστεί να πιέσετε λίγο, τον εαυτό σας να ενδώσει στις σεξουαλικές ορέξεις του συντρόφου σας.

Μην πανικοβάλλεστε και μη νομίζετε ότι η απώλεια της επιθυμίας σας, σημαίνει και το τέλος της σχέσης σας. Είναι φυσιολογικό να το νιώσετε, γι' αυτό προσπαθήστε μία φορά το μήνα, να δίνετε προτεραιότητα στη σχέση σας. 

Εκμεταλλευτείτε το γεγονός ότι το παιδί σας λείπει στο σχολείο ή βρίσκεται με τους γονείς σας και σχεδιάστε με τον σύντροφό σας στιγμές που θα μείνουν και στους δύο αξέχαστες.

Επικεντρωθείτε σε ερωτικά παιχνίδια και μη βιάζεστε να τελειώσετε. Η υπομονή σας, σίγουρα, θα σας ανταμείψει.


Στα 40 

Θυμηθείτε τι ήταν αυτό που σας «τράβηξε» σ' αυτόν/ή

Το άγχος και το στρες κυριαρχεί σ' αυτή τη δεκαετία, με τις υποχρεώσεις δουλειάς, παιδιών και ηλικιωμένων γονιών να βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους.

Το αποτέλεσμα; 

Τα ζευγάρια μπορεί να στραφούν ο ένας εναντίον του άλλου και το σεξ να μοιάζει με μακρινό όνειρο.

Προσπαθήστε από κοινού να βρείτε λύσεις. Δημιουργήστε έναν κατάλογο με τις δουλειές του σπιτιού και μοιραστείτε τις, εξίσου.

Η εκτίμηση και ο σεβασμός φέρνουν πιο κοντά ένα ζευγάρι. Θυμηθείτε να μην θεωρείτε ο ένας τον άλλον δεδομένο και διεκδικήστε, ξανά , το ταίρι σας.

Να θυμάστε, ότι αν δεν το κάνετε εσείς... κάποιος άλλος θα το κάνει.

Αποταμιεύστε χρήματα για διακοπές και εξορμήσεις, προκειμένου να δώσετε ένα σωστό διάλειμμα στους εαυτούς σας.  

Σύντομα θα θυμηθείτε γιατί, εσείς οι δύο, είστε μαζί.

Στα 50 

Η ιδανική δεκαετία για να «εξερευνήσετε» τις φαντασιώσεις σαςΣτη δεκαετία αυτή, το πρόβλημα των ορμονών είναι μεγάλο και μπορούν να μειώσουν σημαντικά τη σεξουαλική σας δραστηριότητα.

Η μέση ηλικία της εμμηνόπαυσης είναι 51. 

Για τις γυναίκες αυτό μπορεί να σημαίνει μεταβολές στη διάθεση, αύξηση βάρους, διακυμάνσεις στη θερμοκρασία του σώματος, πράγματα που μειώνουν σημαντικά, τη σεξουαλική της διάθεση.

Για τους άνδρες, η πτώση των επιπέδων της τεστοστερόνης μπορεί να προκαλέσει κόπωση και απώλεια της σεξουαλικής επιθυμίας. 

Η καλύτερη λύση και για τα δύο φύλα είναι η σωματική άσκηση.

Σεξουαλικά, αυτή είναι μια καλή δεκαετία για να εξερευνήσετε τις φαντασιώσεις σας. Είστε άνετοι με τον άλλον, και έχετε αρκετό χρόνο για να ανακαλύψετε.... τις μυστικές του επιθυμίες.

Στα 60

Γδυθείτε όσο μπορείτε

Λίγο τα παιδιά που φεύγουν από το σπίτι των γονιών τους, λίγο η συνταξιοδότηση, λίγο ο άπειρος ελεύθερος χρόνος, αυτή η δεκαετία είναι μια περίοδος όπου πολλοί άνθρωποι επαναξιολογούν το σκοπό της ζωής τους.  

Έχετε χρόνο, άδειο σπίτι και έναν σύντροφο...

Θέλετε παραπάνω εξηγήσεις;

Αυτή είναι η τέλεια δεκαετία για να κάνετε άγριο σεξ, οποιοδήποτε στιγμή της ημέρας. Οι γυναίκες έχουν δείξει ότι προτιμούν το σεξ περίπου στις 4μμ, ενώ οι ορμόνες των ανδρών «χτυπάνε κόκκινο» στις 7πμ.

Γιατί να μην συναντηθείτε κάπου στη μέση και να απολαύσετε όσο μπορείτε ο ένας το άγγιγμα του άλλου καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας;Στα 70

Περισσότερος χρόνος για αισθησιακά παιχνίδια


Δυστυχώς, κανένας δεν μπορεί να σταματήσει το χρόνο και η δεκαετία αυτή είναι μία χρονική περίοδος που παρουσιάζονται διάφορα προβλήματα υγείας, λόγω γήρανσης.

Οι γοφοί και οι πλάτες «βαραίνουν», η αρτηριακή πίεση και τα καρδιακά προβλήματα αυξάνονται και το σεξ υπάρχει, κυρίως, ως ιδέα.

Μην αποφύγετε, όμως το σεξ, επειδή δεν είστε τόσο ευκίνητοι όσο παλιά.

Τα οφέλη για την υγεία είναι πολλά, καθώς το σεξ είναι το πιο ισχυρό αντικαταθλιπτικό.

Αν, όμως δεν μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε τις σεξουαλικές σας περιπτύξεις, τότε επιχειρήστε να ανακαλύψετε τα αγαπημένα σημεία του/της συντρόφου σας και χαρίστε του ένα πολύ αργό και αισθησιακό μασάζ.

Στα 80

Δοκιμάστε sex-toys - Βοηθούν παντού


Αρκετά ζευγάρια είναι τυχερά και βιώνουν τη δεκαετία αυτή μαζί. Γι' αυτούς, όμως που η μοίρα ήταν διαφορετική και αναγκάστηκαν να ζήσουν την απώλεια και το θάνατο του συντρόφου τους, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

Η απώλεια του/της συντρόφου δημιουργεί αισθήματα μοναξιάς.

Προσπαθήστε να γνωρίσετε καινούρια άτομα και να βρείτε καινούρια συντροφιά. Η ζωή σας, δε σταματά εδώ!

Για τους πιο τολμηρούς, όμως υπάρχουν και τα sex-toys, τα οποία είναι διαθέσιμα τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες και μπορούν να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές σας επιθυμίες, χωρίς την ύπαρξη συντρόφου.

Απλά κοιτάξτε το διαδίκτυο ή επισκεφθείτε ένα τοπικό sex shop.  


ΣΧΟΛΙΑ (41)

Θρασυβουλας 99

Θυμαμαι οτι μου αρεσε αλλα δεν θυμαμαι ακριβως γιατι μου αρεσε.

Το πιο ωραιο

ειναι που λεει οτι στα 80φευγα που θα τα τιναξει ο ενας/η μια απο το ζευγος αυτος/η που ζει να ξαμοληθει να βρει νεο συντροφο.

Το δρομολογιον του ανδρος

Μαλακασα Καβαλα Δραμα Κυπαρυσσια.

Η αλήθεια

Ο άντρες ειναι για σεξ μόνο στη δεκαετία των 20!Μετά κλαφτα Χαράλαμπε...

@@@

Η λύση είναι μία και είναι διαχρονική και λέγεται τσίπουρο.

Έμπειρη

Τα πράγματα είναι απλά!Αν θες καλό σεξ να σε απογειωσει θα πας με άντρα κάτω των 30!Αν θες κάτι ψοφιο θα πας με κάποιον 40αρη

Παπακάβος

Ονειρεύεσαι αν νομίζεις πως οι άντρες κάτω των τριάντα θα πάνε μαζί σου όταν έχουν καλύτερες επιλογές. Πάνε μαζί σου μόνον όταν είναι άφραγκοι εντελώς και δεν κάνουν καθόλου τίποτε από ό,τι θα έκαναν αν όντως σε γούσταραν. Και οι σαραντάρηδες που είναι ματσό έχουν και την αμαξαρα και την 20-something χωρίς κόπο... Γιατί να πάνε και αυτοί μαζί σου εκτός αν είναι οι άφραγκοι και απογοητευμένοι... Ξύπνα, το τρένο σου έχει φύγει. "Έμπειρη"...

Έμπειρη

Μάλλον μπερδεύεις τις γυναίκες με τους άνδρες,που μετά τα 30 έχουν τελειώσει σαν αρσενικά και βρίσκουν γυναίκα μονο αν έχουν λεφτά( και οι οποίες τους απατανε με νεοτερους)

Δον Ζουάν (όμορφος 40άρης)

Προς Έμπειρη: Θα σε παρακαλέσω να περάσεις από τα ιδιαίτερα διαμερίσματά μου, για να εξετάσω το πόσο έμπειρη είσαι... ;)

Ρομαντικός

Μόνο αν είσαι ερωτευμένος ή ερωτευμένη σε απογειώνει τό σεξ. Διαφορετικά είναι μία κενή εμπειρία. Πάντως η Merylin Monroe είχε πει ότι οι καλύτεροι εραστές είναι οι παντρεμένοι. !!! Άλλη διάσημη στην ερώτηση ποιος είναι ο καλύτερος εραστής είχε απαντήσει. ....*ο ξενιαστος *.!!! Άρα δέν υπάρχει ένα μόνο κριτήριο.

Δημήτρης 105χρονων

Γιά πιό θέμα μιλατε ??

Sakis

Ποια sex toys ρε καημένη; Στην Ελλάδα ζούμε. Δεν το ξέρεις ότι εδώ οι οίκοι ανοχής είναι γεμάτοι με ηλικιωμένους άντρες που το λέει η ψυχή τους μέχρι το τέλος;

.

Τι @@@ διαβάσαμε... Στα 70 θα κάνουν μασάζ και στα 80 θα αρχίσουν τα sex toys οι χήροι και χήρες...Τι άλλα θα ακούσουμε.. Αποδεχθείτε τη φυσική ροή της ζωής.. Όπως ένα 10χρονο δεν έχει ακόμη σεξουαλικές ορμές ούτε το σώμα για σεξ έτσι και ένας 80αρης κατά κανόνα δεν έχει πια ούτε το ένα ούτε το άλλο..Κάθε πράμα στον καιρό του κι ο κολιός τον Αύγουστο..Ε 6 Σεπτέμβρη σήμερα...Πέρασε ο Αύγουστος!

MARIA

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ

Παρατηρη

Γιατι το άρθρο σταματά στα 80; Στα 90; Στα 100;

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

190521155341_man_geni

Πέρα από σύμβολο ανδρισμού το μουστάκι φαίνεται ότι παρέχει προστασία και από τον καρκίνο στα χείλη σύμφωνα με νέα έρευνα

190520204036_SYMMETRIA_antimetopisi-kitaritidas-1

Η λέξη κυτταρίτιδα στο μυαλό των περισσότερων γυναικών σημαίνει άλυτο πρόβλημα. Τα δεδομένα αλλάζουν όμως, χάρη στις μεθόδους εξελιγμένης τεχνολογίας. Μπορούμε, τελικά, να αντιμετωπίσουμε την κυτταρίτιδα; Ναι, μπορούμε!

190520140026_NAFLD-NASH-1280x720

Oι άνθρωποι που πάσχουν από διαβήτη τύπου 2 διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο εμφάνισης μη αλκοολικής λιπώδους νόσου του ήπατος και πρέπει να παρακολουθούνται στενά, υποστηρίζει νέα επιστημονική μελέτη