Φλεγμονή: Η μεγάλη απειλή που κρύβεται στο ράφι της κουζίνας – Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο
Φλεγμονή: Η μεγάλη απειλή που κρύβεται στο ράφι της κουζίνας – Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο
Ανακαλύψτε τους κρυφούς κινδύνους που κρύβουν συγκεκριμένα τρόφιμα στην κουζίνα μας, σύμφωνα με τα ευρήματα νέας έρευνας
Οι υπερ-επεξεργασμένες τροφές (UPFs) είναι βιομηχανικά προϊόντα πλούσια σε πρόσθετα και φτωχά σε θρεπτικά συστατικά, όπως αναψυκτικά, σνακ και επεξεργασμένα κρέατα.
Η κατανάλωση αυτών των τροφών μειώνει τη διατροφική αξία, παρατείνει τη διάρκεια ζωής τους. Συχνά οδηγεί σε υπερκατανάλωση, ενώ συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο παχυσαρκίας, καρκίνου, μεταβολικών και καρδιαγγειακών παθήσεων, ψυχικής υγείας και πρόωρου θανάτου.
Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Η κατανάλωση αυτών των τροφών μειώνει τη διατροφική αξία, παρατείνει τη διάρκεια ζωής τους. Συχνά οδηγεί σε υπερκατανάλωση, ενώ συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο παχυσαρκίας, καρκίνου, μεταβολικών και καρδιαγγειακών παθήσεων, ψυχικής υγείας και πρόωρου θανάτου.
Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα