Lockdown: Το τέλειο πρόγραμμα για να αποκτήσετε γυμνασμένα και δυνατά χέρια

Lockdown: Το τέλειο πρόγραμμα για να αποκτήσετε γυμνασμένα και δυνατά χέρια

Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεστε απαραίτητα τα μηχανήματα του γυμναστηρίου για να φτιάξετε τους δικέφαλους και τρικέφαλους μύες σας. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ πιο εύκολο από ότι νομίζετε να κάνετε μια μικρή και αποτελεσματική προπόνηση χεριών στο σπίτι

201123155155_bruce-mars-tj27cwu86Wk-unsplash-1
Για ένα καλό πρόγραμμα χεριών, χρειάζεστε μόνο κάποιο είδος αντίστασης για να δουλέψετε. Οι ελαφριοί έως μεσαίοι αλτήρες είναι ιδανικοί, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε λάστιχα αντίστασης, το σωματικό σας βάρος, ακόμη και είδη οικιακής χρήσης, όπως μπουκάλια νερό για κάθε είδους ασκήσεις στα χέρια. Ακόμη και ο καναπές και οι καρέκλες σας είναι βολικές για κλασικές ασκήσεις χεριών όπως παραλλαγές pushups και βυθίσεις.

Ό,τι κι αν έχετε, μια καλή προπόνηση στο σπίτι ενσωματώνει κινήσεις που περιλαμβάνουν όλους τους μύες των χεριών, από τον δικέφαλο σας (που βρίσκεται κατά μήκος του μπροστινού μέρους του βραχίονα) έως τους τρικέφαλους μυες σας (που βρίσκονται κατά μήκος του πίσω μέρους του βραχίονα) και τους δελτοειδής σας (γνωστούς και ως μυς των ώμων).

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης