Ημέρα υιοθεσίας Dogs' Voice: Δώδεκα πυρόπληκτα σκυλάκια αναζητούν σπίτι

Ημέρα υιοθεσίας Dogs' Voice: Δώδεκα πυρόπληκτα σκυλάκια αναζητούν σπίτι

Θα βρίσκονται την Κυριακή στο Αστήρ Λατώ στο Γαλάτσι

skulii-klouvi
Δώδεκα πυρόπληκτα σκυλάκια αναζητούν σπίτι. Όπως αναφέρει το «Dogs' Voice», αυτή την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, από τις 17:00-20:30, θα βρίσκονται για τρίτη - και τελευταία φορά στο Αστήρ Λατώ στο Γαλάτσι και θα περιμένουν ανοιχτές αγκαλιές.

Είναι η τρίτη ημέρα υιοθεσίας που διοργανώνεται, με την πρώτη να πήγε αρκετά καλά, ενώ η δεύτερη ήταν άκρως απογοητευτική, καθώς υιοθετήθηκε μόνο ένα σκυλάκι.

Αυτή τη φορά οι διοργανωτές ελπίζουν να έρθουν πολλοί, «έτοιμοι να ανοίξουν για πάντα την αγκαλιά τους για ένα πυρόπληκτο, να μην γυρίσει κανένα σκυλάκι στο κλουβί του καταφυγίου».
skilos1
skilos2
skilos3
skilos4

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους «ελπίζουμε την Κυριακή να γεμίσει ο χώρος με χαμόγελα, και να αδειάσουν όλα τα κλουβιά! Θα είναι εκεί και εκπαιδευτές μας, για συμβουλές, οδηγίες, ερωτήσεις, καθοδήγηση. Είναι επίσης εφικτό εάν κάποιος έχει και άλλο σκυλάκι να το φέρει να γνωριστεί υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτή με το υποψήφιο μέλος! Θα υπάρχουν επίσης άτομα της ομάδας μας διαθέσιμα για ερωτήσεις σχετικά με τα σκυλάκια, και καθοδήγηση προς τους ενδιαφερόμενους.

Η πολιτική μας είναι πως υπάρχει δοκιμαστική περίοδος 15 ημερών και μετά υπογράφεται το συμβόλαιο υιοθεσίας. Κάνουμε ωστόσο έκκληση και για φιλοξενίες!

Ελπίζουμε αυτή τη φορά να κλείσουμε τα κλουβιά, να μην επιστρέψει κανένα σκυλάκι στο καταφύγιο. Θα σας περιμένουν την Κυριακή 11.09 17:00!».


Ειδήσεις σήμερα:

Ατύχημα στο Allou Fun Park: «Η αδερφή μου νοσηλεύεται με διάσειση, δεν είναι σε θέση να μας μιλήσει»

Μεγάλη ληστεία στην λαχαναγορά του Ρέντη - Έφυγαν με πάνω από 100.000 ευρώ

Πέθανε ο σκηνοθέτης της «Εμμανουέλας» Ζιστ Ζεκέν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης