Σάλο έχει προκαλέσει στα κοινωνικά δίκτυα το βίντεοπου έκανε τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει ένα κοριτσάκι μόλις τεσσάρων ετών να βγαίνει από το παράθυρο διαμερίσματος που βρίσκεται στον 4ο όροφο πολυκατοικίας και να περπατά στο περβάζι του τοίχου μέχρι το μπροστινό μπαλκόνι.
Φτάνοντας όμως, διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να μπει στο μπαλκόνι και ακολούθησε την αντίθετη πορεία, επιστρέφοντας στο διαμέρισμα από το παράθυρο. Το περβάζι στο οποίο περπατούσε, απείχε μόλις λίγα χιλιοστά από το κενό και η ζωή του κοριτσιού κρεμόταν από μια κλωστή.
Το εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε στην Playa Paraiso της Τενερίφης και οι γείτονες που παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα ήταν αυτοί που ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία αναζητά τους γονείς που σύμφωνα με τον Τύπο της περιοχής, είναι Φινλανδοί και την ώρα που η 4χρονη έκανε... βόλτα εκείνοι ήταν για μπάνιο.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.