Μεξικό: Εκκλησία έφτιαξε γιγάντιο άγαλμα του μωρού Ιησού που έγινε viral για τους λάθος λόγους

Μεξικό: Εκκλησία έφτιαξε γιγάντιο άγαλμα του μωρού Ιησού που έγινε viral για τους λάθος λόγους

Αρκετοί είπαν ότι το μωρό μοιάζει με τον Φιλ Κόλινς ενώ άλλοι με τον Νίκολας Κέιτζ

iisous-1
Ένα γιγάντιο άγαλμα του μωρού Ιησού παρουσίασε πριν από μερικές ημέρες εκκλησία στο Μεξικό με το άγαλμα να γίνεται «διάσημο» αλλά για τους λάθους λόγους.

Αντί να σχολιαστεί το μέγεθός του -καθώς έχει ύψος 6,7 μέτρα και βάρος 900 κιλά διεκδικώντας μια θέση στα Ρεκόρ Γκίνες ως το μεγαλύτερο άγαλμα αυτού του είδους- οι πιο παρατηρητικοί το ξεχώρισαν γιατί τους θύμισε είτε τον Φιλ Κόλινς είτε τον Νίκολας Κέιτζ.




Κλείσιμο
Η δημιουργία του γλύπτη Ρομάν Σαλβαντόρ ήταν προορισμένη να χωρέσει στον διαθέσιμο χώρο της εκκλησίας στην πόλη Γκουανταλούπε.

«Υπάρχει χώρος περίπου 8 μέτρων ανάμεσα στο έδαφος και το ταβάνι και εγώ παρήγγειλα ένα άγαλμα 6,5 μέτρων. Δεν είχα καμία πρόθεση να είναι το μεγαλύτερο άγαλμα για μωρό Ιησού στον κόσμο» είπε ο ιερέας Ουμπέρτο Ροντρίγκεζ.

Niño Dios de Zóquite, Guadalupe, Zacatecas


Ο ίδιος, ωστόσο, αρνήθηκε να σχολιάσει την ομοιότητα του αγάλματος είτε με τον διάσημο τραγουδιστή είτε με τον διάσημο ηθοποιό.

Η συζήτηση αυτή, πάντως, δεν πτόησε τον ιερέα από το να υποβάλει αίτηση στους ανθρώπους των Ρεκόρ Γκίνες προκειμένου το άγαλμα στην εκκλησία του να αντικαταστήσει το άγαλμα ύψους 4,8 μέτρων και βάρους 299 κιλών που αυτή τη στιγμή έχει το Ρεκόρ στην ιδιαίτερη αυτή κατηγορία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης