Πρίγκιπας Άντριου για τη φιλία του με τον Τζέφρι Έπσταϊν: Απογοήτευσα τη βασιλική οικογένεια

Πρίγκιπας Άντριου για τη φιλία του με τον Τζέφρι Έπσταϊν: Απογοήτευσα τη βασιλική οικογένεια

Επιμένει ότι δεν θυμάται τίποτα για σεξ με μια 17χρονη στο αεροδρόμιο του παιδόφιλου επιχειρηματία

andre-prince
Μετανιωμένος μόνο για το γεγονός ότι απογοήτευσε τη βασιλική οικογένεια όταν επισκέφθηκε τον παιδόφιλο επιχειρηματία Τζέφρι Έπσταϊν ο οποίος πριν από λίγους μήνες βρέθηκε νεκρός στο κελί του, δήλωσε ο πρίγκιπας Άντριου στο μικρό απόσπασμα της συνέντευξής του για το θέμα που θα μεταδοθεί σήμερα το βράδυ από το BBC.

«Τους απογοήτευσα, τόσο απλά» δήλωσε ο Άντριου στην εκπομπή Newsnight αναφερόμενος στην επίσκεψη που έκανε στον Έπσταϊν όταν αυτός είχε αποφυλακιστεί.

Ο πρίγκιπας Άντριου στην ίδια συνέντευξη υποστηρίζει ότι δεν θυμάται να έχει συναντήσει ποτέ την Βιρτζίνια Γκιουφρί, η οποία υποστηρίζει ότι υποχρεώθηκε να κάνει σεξ μαζί του από τον Έπσταϊν.

«Έμεινα μαζί του και αυτό είναι... Καθημερινά επικρίνω τον εαυτό μου γιατί αυτό δεν αρμόζει σε μέλος της βασιλικής οικογένειας και προσπαθούμε να έχουμε υψηλά κριτήρια και πρακτικές και τους απογοήτευσα» ακούγεται να λέει ο Άντριου.

Prince Andrew says he 'let the side down' over friendship with Jeffrey Epstein


Κλείσιμο
Όσον αφορά τη συνάντηση με την Γκιουφρί, η οποία υποστηρίζει ότι το σεξ με τον πρίγκιπα έγινε κατά διάρκεια πτήσης στο Λονδίνο με το ιδιωτικό τζετ του Έπσταϊν και ενώ αυτή ηταν 17 ετών, ο Άντριου ήταν κατηγορηματικά αρνητικός. «Δεν έχω καμία ανάμνηση όσων μου λέτε, ουδεμία».

Η Γκιουφρί από την πλευρά της επιμένει ότι «ο πρίγκιπας γνωρίζει την αλήθεια όπως την γνωρίζω κι εγώ».

Σημειώνεται ότι ο Άντριου φέρεται να έχει φωτογραφηθεί με την Γκιουφρί σε σπίτι με κύκλους του πρίγκιπα να υποστηρίζουν ότι η φωτογραφία είναι ψεύτικη με το επιχείρημα ότι τα δάχτυλά τοιυ είναι πιο χοντρά από το φυσιολογικό.


foto-andri
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης