SOS από τον πρωθυπουργό του Βιετνάμ για το Έσεξ: Ξεκινάμε έρευνες για λαθραία διακίνηση ανθρώπων
Η βρετανική αστυνομία έχει ανακοινώσει πως τουλάχιστον μερικά από τα θύματα μπορεί να είχαν φθάσει στη Βρετανία από το Βιετνάμ
Ύστερα από τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση με το φορτηγό του θανάτου στο Σάσεξ και τις υποψίες οικογενειών από το Βιετνάμ ότι συγγενείς τους βρίσκονταν στο τραγικό τρέιλερ, ο πρωθυπουργός του Βιετνάμ Νγκουγιέν Σουάν Φουκ έδωσε εντολή στις τοπικές αρχές να διαπιστώσουν αν πολίτες της χώρας βρίσκονται μεταξύ των 39 ανθρώπων που βρέθηκαν νεκροί.
Ο Φουκ έδωσε επίσης ενατολή στην αστυνομία να αρχίσει έρευνα σχετικά με καταγγελίες για δραστηριότητες λαθραίας διακίνησης ανθρώπων. Η βρετανική αστυνομία έχει ανακοινώσει πως τουλάχιστον μερικά από τα θύματα μπορεί να είχαν φθάσει στη Βρετανία από το Βιετνάμ.
«Οποιεσδήποτε παραβιάσεις θα αντιμετωπισθούν με αυστηρότητα», αναφέρει ο Φουκ σε δήλωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της κυβέρνησης. Πρόσθεσε πως θέλει να έχει μέχρι τις 5 Νοεμβρίου αναφορές από τις αρχές σχετικά με την υπόθεση.
Το υπουργείο Εξωτερικών του Βιετνάμ ανέφερε πως έδωσε οδηγίες στην πρεσβεία του στο Λονδινο να βοηθήσει τη βρετανική αστυνομία στην αναγνώριση των θυμάτων.
Στο μεταξύ ανακρίνονται τέσσερις ύποπτοι σχετικά με την υπόθεση, ενώ έξι πλέον οικογένειες από το Βιετνάμ πιστεύουν ότι συγγενείς τους βρίσκονταν μέσα στο φορτηγό του θανάτου.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.