Ο Μπόρις Τζόνσον έριξε... κουτουλιά σε υπουργό του

Ο Μπόρις Τζόνσον έριξε... κουτουλιά σε υπουργό του

Στο συνέδριο των Συντηρητικών - Όταν έφτασε μπροστά στην Άντρεα Λίντσομ, επιχείρησε να τη φιλήσει - Ωστόσο, λόγω «κακού timing» κατέληξε να της ρίξει κουτουλιά

boris
Στον απόηχο του αδιεξόδου για το Brexit και των καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση που βαρύνουν τον Μπόρις Τζόνσον, το ετήσιο συνέδριο των βρετανών συντηρητικών δεν θύμιζε, τουλάχιστον τις στιγμές που κλιμακωνόταν η ένταση, σοβαρή πολιτική συγκέντρωση.

Σε μια στιγμή ενθουσιασμού και χαράς ο Βρετανός πρωθυπουργός κουτούλησε μια υπουργό του, ένα ακόμη απρόοπτο του συνεδρίου.

Boris Johnson kisses Andrea Leadsom on the lips by mistake


Ο Τζόνσον είχε μόλις ολοκληρώσει την ομιλία του και πλησίασε τους υπουργούς του που τον χειροκροτούσαν όρθιοι. Ο πρωθυπουργός αντάλλαξε χειραψία με τους περισσότερους και, όταν έφτασε μπροστά στην Αντρεα Λίντσομ, επιχείρησε να τη φιλήσει. Ωστόσο, λόγω κακού... timing, κατέληξε να της ρίξει κουτουλιά.

Το, αν μη τι άλλο, αστείο γεγονός δεν άργησαν να σχολιάσουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, απαθανατίζοντας με βίντεο τη στιγμή.

Κλείσιμο
«Φυλακίστε τους!»: Στο ετήσιο συνέδριο των βρετανών συντηρητικών, οι σύνεδροι επιτέθηκαν με μανία κατά των 21 μετριοπαθών βουλευτών που συνέδραμαν την βρετανική αντιπολίτευση αντιτασσόμενοι στην στρατηγική του Μπόρις Τζόνσον για το Brexit, σε μία ένδειξη του μεγάλου ρήγματος που υπάρχει στους κόλπους των Τόρις για το θέμα της εξόδου του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ενωση.

Το «σφάλμα» τους; Ψήφισαν με την αντιπολίτευση τον νόμο που υποχρεώνει τον πρωθυπουργό να ζητήσει από τις Βρυξέλλες τρίμηνη αναβολή του Brexit εάν δεν υπάρξει μέχρι τις 19 Οκτωβρίου συμφωνία διαζυγίου, ώστε να αποφευχθεί η πτώση χωρίς αλεξίπτωτο με τις χαώδεις επιπτώσεις της για την βρετανική οικονομία.

«Ενήργησαν κατά του εθνικού συμφέροντος», δήλωσε ο βουλευτής Στιβ Μπέικερ, Brexiter ψυχή τε και σώματι, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο του συνεδρίου του Μάντσεστερ, από το οποίο απουσιάζουν πολλοί διαπρεπείς μετριοπαθείς Τόρις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης