Αργεντινή: Όχλος ξυλοφόρτωσε διαρρήκτη δεμένο σε κολόνα του ηλεκτρικού

Αργεντινή: Όχλος ξυλοφόρτωσε διαρρήκτη δεμένο σε κολόνα του ηλεκτρικού

Νωρίτερα είχε διαρρήξει την επιχείρηση και το σπίτι μιας γυναίκας την οποία είχε δέσει προκειμένου να της πάρει τα κλειδιά

argentina-rober
Την οργή του όχλου προκάλεσε ένας διαρρήκτης καταστήματος στο Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή, ο οποίος νωρίτερα είχε δέσει την ιδιοκτήτρια της επιχείρησης προκειμένου να της πάρει τα κλειδιά μαζί με τον συνεργό του.

Σε βίντεο που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες φαίνεται ο ματωμένος διαρρήκτηςνα είναι δεμένος σε κολόνα του ηλεκτρικού ενώ ορισμένοι από τους συγκεντρωμένους τον χτυπούν με χέρια και πόδια σε όλο του το σώμα.

Video: Angry mob pummels alleged thief as female police officer arrests him


Ο διαρρήκτης, μάλιστα, δεν αρκέστηκε στην επιχείρηση της γυναίκας αλλά εισέβαλε και στο διαμέρισμά της όπου, όμως, βρέθηκε μπροστά στον σύζυγο του θύματός του, ο οποίος κάλεσε σε βοήθεια.

Στο βίντεο φαίνεται και μια γυναίκα αστυνομικός η οποία προσπαθεί - χωρίς αποτέλεσμα - να προστατεύσει τον διαρρήκτη από τα χτυπήματα ενώ παράλληλα καλεί σε βοήθεια από τον ασύρματο.

Κλείσιμο
Ο δεύτερος διαρρήκτης συνελήφθη λίγο αργότερα σε μια διασταύρωση κοντά στο διαμέρισμα της γυναίκας.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης η γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι από τους διαρρήκτες ενώ ο σύζυγός της χτύπησε στα χέρια καθώς για να καλέσει σε βοήθεια υποχρεώθηκε να σπάσει ένα από τα τζάμια του διαμερίσματός τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης