Ισπανία: «Αδιέξοδο» στις συζητήσεις Σοσιαλιστών-Podemos για τον σχηματισμό κυβέρνησης
Σύμφωνα με την εφημερίδα El Pais, η κυβέρνηση θεωρεί ότι οι διαπραγματεύσεις διακόπηκαν - Την Πέμπτη η κρίσιμη ψηφοφορία για ψήφο εμπιστοσύνης στον Σάντσεθ
Οι προοπτικές για σχηματισμό μιας κυβέρνησης συνασπισμού μεταξύ των Σοσιαλιστών και των Podemos, μία μέρα πριν τη δεύτερη ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στο ισπανικό κοινοβούλιο, φαίνεται να λιγοστεύουν, αφότου μια κυβερνητική πηγή χαρακτήρισε απαράδεκτες τις αξιώσεις του ακροαριστερού κόμματος.
Αν ο ηγέτης των Σοσιαλιστών Πέδρο Σάντσεθ δεν ψηφιστεί πρωθυπουργός αύριο Πέμπτη, η επόμενη κοινοβουλευτική ψηφοφορία θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο. Μια ανώτερη πηγή των Podemos ανέφερε στο Reuters ότι: «Πηγαίνουμε για Σεπτέμβριο». Αν οι διαπραγματεύσεις των δύο κομμάτων αποτύχουν, και δεν υπάρξει κυβέρνηση μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, θα προκηρυχθούν νέες εκλογές για τον Νοέμβριο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα El Pais, η κυβέρνηση θεωρεί ότι οι διαπραγματεύσεις διακόπηκαν. Κυβερνητικές πηγές δεν επιβεβαίωσαν αυτό στο Reuters.
Η αυριανή ψηφοφορία στη βουλή θα πραγματοποιηθεί στις 14:30, τοπική ώρα και πολλά μπορεί να αλλάξουν μέχρι τότε.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.