Σοκ προκαλεί το βίντεο από τη στιγμή της προσγείωσης ρωσικούβομβαρδιστικού εν μέσω χιονοθύελλας που κατέληξε στο αεροσκάφος να κοπεί στα δύο, να σημειωθεί έκρηξη και οι τρεις από τους τέσσερις επιβάτες να χάνουν τη ζωή τους.
Το δυστήχημα με το Tu-22M3 'Backfire' σημειώθηκε στις 22 Ιανουαρίου στην περιοχή του Μουρμάνσκ.
Όπως φαίνεται στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, το ρωσικό βομβαρδιστικό προσγειώνεται με μεγάλη ταχύτητα με απότελεσμα τη συντριβή του.
Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας το ρωσικό αεροσκάφος δεν έφερε οπλισμό κατά τη στιγμή του δυστυχήματος.
Ειδικός που μίλησε στο πρακτορείο Ria Novosti απέδωσε το δυστύχημα σε ριπή ανέμου που χτύπησε το αεροσκάφος δευτερόλεπτα πριν την προσγείωση.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»