Τι συμβαίνει με την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ;  Μυστική άσκηση για το ενδεχόμενο του θανάτου της

vasilissa-elisavet

Για πρώτη φορά υπουργοί και κυβερνητικοί αξιωματούχοι στη Βρετανία συνεργάστηκαν σε κοινή μυστική άσκηση για το ενδεχόμενο θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ

Η ακύρωση της παρουσίας της βασίλισσας Ελισάβετ την Πέμπτη στην λειτουργία του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο για τα 200 χρόνια της ίδρυσης του Τάγματος των Αγίων Γεωργίου και Μιχαήλ προκάλεσε ανησυχία για την υγεία της. Αν και σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση από το παλάτι του Μπάκιγχαμ η βασίλισσα «ασθένησε ελαφρά» και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για πρώτη φορά η κυβέρνηση προετοιμάστηκε για το ενδεχόμενο θανάτου της 92χρονης Ελισάβετ.

Σύμφωνα με τους Sunday Times, υπουργοί και ανώτατοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι συμμετείχαν σε μυστική άσκηση με την ονομασία «Castle Dove» και έκαναν πρόβα το σχέδιο με την κωδική ονομασία «London Bridge», σύμφωνα με το οποίο το έθνος θα προετοιμαστεί για πένθος 10 ημερών μετά τον θάνατο της μακροβιότερης βασίλισσας στον κόσμο.

Είναι η πρώτη φορά στη Βρετανία που υπουργοί και ανώτατοι κρατικοί υπάλληλοι συναντώνται στον ίδιο χώρο με θέμα το ενδεχόμενο θανάτου της βασίλισσας και το σχέδιο «London Bridge», το οποίο περιλαμβάνει και ομιλία της πρωθυπουργού στο έθνος για το συμβάν.

Ανώνυμη πηγή αποκάλυψε στους Sunday Times: «Είναι η πρώτη φορά που διαφορετικοί υπουργοί συγκεντρώνονται (για το θέμα) σε ένα δωμάτιο. Στο παρελθόν η συνάντηση περιελάμβανε μόνο κρατικούς αξιωματούχους».

Τα προβλήματα υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ - Γιατί αρνείται να υποβληθεί σε επέμβαση στα γόνατα

Τον Μάιο η γηραιά μονάρχης είχε υποβληθεί σε επέμβαση καταρράκτη αλλά, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο, η βασίλισσα υποφέρει από πόνους στα γόνατα και με δυσκολία μπορεί να σταθεί όρθια σε επίσημες εκδηλώσεις. Όμως, αν και οι πόνοι κάθε μέρα είναι ολοένα και πιο έντονοι, εκείνη αρνείται να υποβληθεί στην απαραίτητη επέμβαση για να μην απουσιάσει από τις βασιλικές υποχρεώσεις της.

«Είναι διστακτική να κάνει επέμβαση εξαιτίας του χρόνου που απαιτείται για να αναρρώσει. Είναι απίστευτα γενναία», δήλωσε πηγή κοντά στο παλάτι στον βρετανικό Τύπο. Παρόλο, που η βασίλισσα Ελισάβετ έχει εκχωρήσει πολλά από τα επίσημα καθήκοντά της στα νεότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως και τα ταξίδια στο εξωτερικό, μόνο μέσα στο 2017 παρέστη σε 296 επίσημες εκδηλώσεις!

ΣΧΟΛΙΑ (3)

HDIIMAEL Bury them all

Λατρεμένη μου απείρως Αθάνατη Λίλιμπετ... ζήσε άλλα 902 γήϊνα έτη... ή όσο η Μεγαλειότητα Σου επιθυμεί προτού... η Αυτού Υψηλότης Σάρλοτ ( ο Κλώνος Σου - η αποκλειστική φέρουσα την φλόγα, σπίθα Σου... η αρχαιοελληνικόν δαιμόνιο )... ετοιμασθεί να να επωμισθεί τον αναντικατάστατο ρόλο Σου. Ίσως για πρώτη φορά στην Βρετανική Ιστορία θα έπρεπε να εξετασθεί η πιθανότητα στο πολύ μακρινό μέλλον της αναχωρήσεως Της... αντίστοιχη με εκείνη των Λένιν - Χο Τσι Μίνχ. Όπου HDIIMAEL = Her Divine Immortal & Imperial Majesty Elizabeth !

Ό,τι να΄ναι

Ζαμπούνη εσύ...?

REEEEEEEEEEEE

Ρεπτιλιαν ειναι ρε, δεν το μαθατε απο εμενα....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης