Στα άκρα και με μεθόδους που ξεπερνούν τις συνηθισμένες διπλωματικές κινήσεις, οδηγούνται οι σχέσεις μεταξύ της Τουρκίας και του Ισραήλ. Το τελευταίο επεισόδιο είχε ως πρωταγωνιστή τον Ισραηλινό πρεσβευτή, τον οποίο η Άγκυρα κάλεσε να αποχωρήσει. Σε ένα πρωτοφανές για διπλωμάτη καψόνι, οι τουρκικές αρχές υποχρέωσαν τον Εϊτάν Ναέ να υποβληθεί σε σωματικό έλεγχο, ακόμη και να βγάλει τα παπούτσια του, ενώ είχαν καλέσει τις κάμερες των καναλιών προκειμένου να καταγράψουν το... σόου που στήθηκε, προφανώς με την έγκριση της κεντρικής πολιτικής ηγεσίας.
Ο έλεγχος στα διεθνή αεροδρόμια, ακόμη και στα παπούτσια αποτελεί μία συνηθισμένη διαδικασία για τους απλούς ταξιδιώτες. Σε διπλωματικό επίπεδο, ωστόσο, δεν αποτελεί πάγια τακτική, καθώς η οποιαδήποτε ενόχληση διπλωμάτη προσκρούει στους διεθνείς νόμους και οδηγεί σε διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ των εμπλεκομένων χωρών.
Δείτε το βίντεο από το σόου των τουρκικών αρχών στο αεροδρόμιομ Κεμάλ Ατατούρκ, στην Κωνσταντινούπολη:
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ισραηλινοί προέβησαν σε αντίποινα, καθώς κάλεσαν τον Τούρκο επιτετραμμένο στην τουρκική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ, Ουμούτ Ντενίζ να προσέλθει στο κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών στην Ιερουσαλήμ και παρουσία δημοσιογράφων, τον υποχρέωσαν να γδυθεί καταγράφοντας τα πάντα σε βίντεο.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή