Βίντεο: Ο δονητής... κόλλησε και ένας Αργεντινός βγήκε ολόγυμνος στο δρόμο ζητώντας «βοήθεια»!

Ανυποψίαστοι πελάτες ενός βενζινάδικου στην περιοχή Saavedra είδαν ξαφνικά, βραδιάτικα, έναν ολόγυμνο άντρα να περιφέρεται ανάμεσα από τα αυτοκίνητα χτυπώντας τα πόδια του, με εμφανείς εκφράσεις δυσφορίας που συνοδεύονταν από τα ανάλογα επιφωνήματα πόνου

Φανταστείτε τη στιγμή που πάτε σε ένα βενζινάδικο να βάλετε βενζίνη. Ξαφνικά μπροστά σας εμφανίζεται ένας τύπος, γυμνός, με ένα sex toy... ε, ξέρετε που.

Αυτό συνέβη στους ανυποψίαστους περαστικούς, σε ένα βενζινάδικο της περιοχής Saavedra της Αργεντινής, όταν είδαν ξαφνικά, βραδιάτικα, έναν ολόγυμνο άντρα να περιφέρεται ανάμεσα από τα αυτοκίνητα χτυπώντας τα πόδια του, με εμφανείς εκφράσεις δυσφορίας που συνοδεύονταν από τα ανάλογα επιφωνήματα πόνου.Τι είχε γίνει; Αφού ο άντρας φώναζε «καλέστε το γιατρό» και προφανώς δεν ήταν σε θέση να ανοίξει συζήτηση, κάποιος κατάφερε να του αποσπάσει την πληροφορία πως ο λόγος που έκανε έτσι ήταν ένας... δονητής που είχε κολλήσει μέσα του!

Ο... παιχνιδιάρης κύριος, προφανώς δεν ενδιαφέρθηκε ούτε καν να σώσει ό,τι σωζόταν από την αξιοπρέπειά του, καθώς μόλις έγινε το κακό, βγήκε ολόκληρος στο δρόμο φωνάζοντας. Εν τέλει ασθενοφόρο ήρθε στο σημείο, τον παρέλαβε και τον μετέφερε σε νοσοκομείο.
Δείτε βίντεο: Ο δονητής... κόλλησε και βγήκε ολόγυμνος στο δρόμο ζητώντας «βοήθεια»

ΣΧΟΛΙΑ (13)

δεν είναι γκέι

δαιμονισμένος είναι (μη με ρωτήσεις τι διαφορά έχει ΛοΛ)

Με την όπισθεν

Του ήρθε ο ΕΝΦΙΑ.

Κρητικός

Άντε καλά γεννητούρια και με έναν πόνο !!

jan

πάλι καλά που δεν έβαλε και την μάνικα. ψιτ παιδί φούλαρε το.

κλαιω

οι ομορφιές της πολιτικής ορθότητας του ορθού! αει στα διάλα με τον πολιτισμό σας των κανιβάλων

Καθυστερημένος

Jan, είσαι ευφυής! Γέλασα με την ψυχή μου γι αυτό που έγραψες!

Τεχνικός

Κάποιος απ' το σινάφι έπρεπε να τον συμβουλέψει να διαβάσει προσεκτικά το Manual. Στο update του Manual λοιπόν πρέπει να μπούν αυτές οι φωτογραφίες του παθόντος ως παράδειγμα.

Φτερού

Ντροπή σας να γράφετε "Ο... παιχνιδιάρης κύριος, προφανώς δεν ενδιαφέρθηκε ούτε καν να σώσει ό,τι σωζόταν από την αξιοπρέπειά του,", λες και είναι αναξιοπρεπές για έναν κύριο να βάζει τον δονητή του από πίσω, όταν βρίσκεται στα ντουζένια του και λείπει ο σύντροφός του.

κωστασ λαμπρου

Μπαμπιλακ

Τον κατέλαβε

ο έξω από δω

ftemp

Been there, done that...

Παρατηρητης1

And what was the outcome of your rear adventure? Next time Extra Virgin Kalamata olive oil.

soft butter

is the best.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης