Sold out η τσάντα των 480 ευρώ που κρατούσε η Μέγκαν Μαρκλ στο Εδιμβούργο!

Sold out η τσάντα των 480 ευρώ που κρατούσε η Μέγκαν Μαρκλ στο Εδιμβούργο!

Μετά το Νότινγχαμ, το Κάρντιφ και το Μπρίξτον στο νότιο Λονδίνο, το λαμπερό ζευγάρι επισκέφθηκε χθες το Εδιμβούργο και για ακόμα μία φορά έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από τους θαυμαστές του

Sold out η τσάντα των 480 ευρώ που κρατούσε η Μέγκαν Μαρκλ στο Εδιμβούργο!
Με ένα καρό παλτό Burberry στις αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου, μαύρο φαρδύ παντελόνι Veronica Beard και μια μικρή πράσινη τσάντα του οίκου Strathberry, που είχε φορέσει σταυρωτά, η Μέγκαν Μαρκλ επισκέφθηκε χθες το Εδιμβούργο μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι και για μία ακόμα φορά έκανε τα πλήθη να παραληρούν.

Η πρώην πρωταγωνίστρια του δικαστικού δράματος Suits τίμησε με την κομψή τσάντα της την Σκωτία αφού ο οίκος Strathberry έχει την έδρα του στο Εδιμβούργο και παράλληλα, απέδειξε πως γνωρίζει καλά από διπλωματία και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.



Το λαμπερό ζευγάρι δέχθηκε λουλούδια από τους θαυμαστές του αλλά και «αδιάκριτες» ερωτήσεις, όπως για παράδειγμα, πού θα κάνει ο καθένας το μπάτσελορ πάρτι του. Μάλιστα, η Μέγκαν απάντησε ότι το δικό της πάρτι έχει ήδη προετοιμαστεί ενώ ο πρίγκιπας Χάρι απάντησε πως είναι σίγουρος ότι ο αδελφός του Ουίλιαμ «θα κρύβει κάποιον άσο στο μανίκι»!
Κλείσιμο



Πάντως, το «Μέγκαν effect» σε συνδυασμό με το «Μέγκαν mania» φαίνεται ότι καλά κρατούν καθώς η μικρή τσάντα της μέλλουσας Δούκισσας του Σάσεξ έγινε sold out μέσα σε λίγα λεπτά από την στιγμή που την κράτησε η Αμερικανίδα ηθοποιός! Η τσάντα, αξίας 480 ευρώ, «εξαφανίστηκε» από τον κατάλογο του οίκου Strathberry, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του σε χρόνο ρεκόρ μετά την εμφάνιση της Μέγκαν στο Εδιμβούργο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης