Η Μέγκαν Μαρκλ εκπαιδεύεται: Ταχύρρυθμα μαθήματα για να γίνει «πριγκίπισσα» η Αμερικανίδα ηθοποιός

Η Μέγκαν Μαρκλ εκπαιδεύεται: Ταχύρρυθμα μαθήματα για να γίνει «πριγκίπισσα» η Αμερικανίδα ηθοποιός

Αν και ο τίτλος που θα λάβει η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι θα είναι «Δούκισσα του Σάσεξ», η Μέγκαν Μαρκλ άρχισε μαθήματα για να μπορέσει να μάθει να συμπεριφέρεται σαν πριγκίπισσα - Έτοιμη η λίστα με τους καλεσμένους για τον γάμο του λαμπερού ζευγαριού

Η Μέγκαν Μαρκλ εκπαιδεύεται: Ταχύρρυθμα μαθήματα για να γίνει «πριγκίπισσα» η Αμερικανίδα ηθοποιός
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον «γάμο της χρονιάς», καθώς απομένουν λιγότερες από 100 ημέρες μέχρι τις 19 Μαΐου που ο πρίγκιπας Χάρι θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Μέγκαν Μαρκλ. Σήμερα το παλάτι του Κένσιγκτον ανακοίνωσε ότι το λαμπερό ζευγάρι θα παντρέψει ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι ενώ ο πρίγκιπας Χάρι γίνεται έτσι ο πρώτος Βρετανός γαλαζοαίματος στην σύγχρονη εποχή που του επιτρέπεται να τελέσει θρησκευτικό γάμο με μια χωρισμένη γυναίκα, αφού η Αμερικανίδα ηθοποιός έχει ήδη στο ενεργητικό της έναν πρώτο γάμο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του παλατιού, μετά το μυστήριο που θα τελεστεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Ουίνδσορ, το ευτυχισμένο ζευγάρι θα γυρίσει με άμαξα μέσα στην πόλη για να δώσει την ευκαιρία στους θαυμαστές του να το επευφημήσουν και να το δουν από κοντά. Η δεξίωση του γάμου, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι (τοπική ώρα), θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα εντός του κάστρου ενώ θα ακολουθήσει και βραδινό πάρτι.

Στην δεξίωση αναμένεται να παραβρεθούν 350 περίπου καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων θα είναι ο Έλτον Τζον και ο Στινγκ ενώ στο πάρτι, που θα οργανώσει ο πρίγκιπας Κάρολος, αναμένεται να κληθούν περίπου 550 με 600 άτομα. Η παρουσία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και της συζύγου του Μισέλ, αν και είναι φίλοι του ζευγαριού, δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί.


Κλείσιμο

Η πρώην πρωταγωνίστρια του δικαστικού δράματος Suits, μετά τον γάμο της με τον Βρετανό γαλαζοαίματο, αναμένεται να λάβει τον τίτλο της «Δούκισσας του Σάσεξ» και όχι της πριγκίπισσας καθώς αυτός είναι τίτλος που φέρουν μόνο οι εκ καταγωγής γαλαζοαίματες. Όμως, η Αμερικανίδα ηθοποιός θα πρέπει να μάθει να συμπεριφέρεται σαν πριγκίπισσα, και όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα Daily Star πηγή από το παλάτι, η 36χρονη καλλονή έχει αρχίσει ήδη εντατικά μαθήματα για να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του βασιλικού πρωτοκόλλου.

Σύμφωνα με την πηγή, η αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρι άρχισε μαθήματα με ειδικό εκπαιδευτή, που χρησιμοποιεί η βασιλική οικογένεια, για να μάθει τα πάντα, από τους καλούς τρόπους στο τραπέζι, το σωστό ντύσιμο, τις επαφές με τους ξένους διπλωμάτες αλλά και ορθοφωνία καθώς και μαθήματα βρετανικής ορολογίας, ώστε να αποφύγει γκάφες και αμερικανισμούς. Για παράδειγμα να λέει «trousers» (παντελόνια) και όχι «pants»!

«Σε λιγότερο από 12 εβδομάδες όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα επάνω της, δεν υπάρχει χρόνος για λάθη», δήλωσε η πηγή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης