Γιατί οι φαν του Game of Thrones κάνουν ουρές στο... Ikea;

Γιατί οι φαν του Game of Thrones κάνουν ουρές στο... Ikea;

Μια πληροφορία που έκανε τον γύρο του διαδικτύου ήταν αρκετή για να αυξηθεί κατακόρυφα η πώληση χαλιών

Γιατί οι φαν του Game of Thrones κάνουν ουρές στο... Ikea;
Ουρές κάνουν στα καταστήματα Ikea ανά τον κόσμο οι fan της δημοφιλούς σειράς Game of Thrones, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι οι μανδύες που φορούν τα μέλη της «Νυχτερινής Φρουράς» (και παλαιότερα ο Τζον Σνόου) είναι στην πραγματικότητα χαλιά απο προβιά προβάτου που αγοράστηκαν από την γνωστή αλυσίδα επίπλων.

Σύμφωνα με διευθυντές υποκαταστημάτων Ikea, οι πωλήσεις των χαλιών Ludde και Skold εκτοξεύθηκαν σήμερα στα ύψη, λίγες μόνο ώρες αφότου η πληροφορία για την προέλευση των πλούσιων μανδύων της σειράς κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. 

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι, αν και η αλήθεια για την... επαναχρησιμοποίηση των χαλιών Ikea είχε αποκαλυφθεί αρκετούς μήνες νωρίτερα από την ενδυματολόγο της σειράς Michele Clapton, η είδηση έγινε viral μόλις τις τελευταίες ώρες. Ποιος ξέρει, ίσως το γεγονός ότι ο χειμώνας έφτασε επιτέλους στο Γουέστερος να έκανε πολλούς φαν να θέλουν να ταυτιστούν με τους αγαπημένους τους ήρωες, φορώντας ό,τι και εκείνοι για να αντιμετωπίσουν τον χιονιά.

Κλείσιμο


Όπως είχε πει η ενδυματολόγος στην συνέντευξή της, τα χαλιά που αγοράστηκαν από την αλυσίδα υποβλήθηκαν σε επεξεργασία για να φορεθούν από τους ήρωες. Συγκεκριμένα, η ομάδα της ανέλαβε να «ξυρίσει» τις προβιές, να τους περάσει λουριά και να τις επενδύσει με ύφασμα, μια πολύπλοκη διαδικασία που πάντως ήταν φθηνότερη από το να παραγγελθούν καινούργιες μάλλινες κάπες για όλους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη νέα τάση αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν και οι υπεύθυνοι πολλών υποκαταστημάτων Ikea, τοποθετώντας τα χαλιά τους πάνω σε ανδρικές κούκλες ώστε να θυμίζουν... τα μέλη της «Νυχτερινής Φρουράς». Εξάλλου τι καλύτερη διαφήμιση θα μπορούσαν να ζητήσουν, από την προβολή των προϊόντων τους μέσω της πιο δημοφιλούς σειράς όλων των εποχών;

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης