Ζει και βασιλεύει ο δήμιος «Τζιχάντι Τζον», λένε οι τζιχαντιστές

Ζει και βασιλεύει ο δήμιος «Τζιχάντι Τζον», λένε οι τζιχαντιστές

Χρήστης του twitter ανέβασε φωτογραφία του εκτελεστή των αμερικανών και βρετανών ομήρων λέγοντας ότι πέρασε μια ημέρα μαζί τους

Ζει και βασιλεύει ο δήμιος «Τζιχάντι Τζον», λένε οι τζιχαντιστές
Να διαψεύσουν τις πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας το προηγούμενο διάστημα και έφεραν τον δήμιο αμερικανών και βρετανών αιχμαλώτων του Ισλαμικού Κράτους με το παρατσούκλι «Τζιχάντι Τζον» να έχει τραυματιστεί επιχείρησε χρήστης του Twitter.

Ο Abu Anas Mujahid στον προσωπικό του λογαριασμό δημοσίευσε την Τετάρτη μια φωτογραφία του εκτελεστή γράφοντας στη λεζάντα ότι πέρασε μια ημέρα μαζί του.

Κλείσιμο


Ο Τζιχάντι Τζον στη φωτογραφία δεν φοράει τη χαρακτηριστική μαύρη στολή με την οποία εμφανίζεται σε όλα τα βίντεο των εκτελέσεων αλλά ένα μπλέ μπουφάν. Φροντίζει ωστόσο να έχει και πάλι τα χαρακτηριστικά του καλυμμένα και από την χακί κουκουλα που φορά να φαίνονται μόνο τα μάτια του. Στο χέρι του, δε, κρατά το μαχαίρι το οποίο κραδαίνει σε όλα τα φρικιαστικά βίντεο των αποκεφαλισμών που έχουν προκαλέσει ρίγη στην παγκόσμια κοινότητα.

Ο Τζιχάντι Τζον φερόταν να έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο μετά από επιδρομή κατά την οποία σκοτώθηκαν 10 και τραυματίστηκαν 40 στρατιωτικοί του Ισλαμικού Κράτους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης