Νιγηρία: Στο χωριό των απαχθείσων μαθητριών ο πρόεδρος της χώρας
Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη του κ. Τζόναθαν στο Τσιμπόκ
Ο πρόεδρος της Νιγηρίας Γκούντλακ Τζόναθαν θα επισκεφθεί την Παρασκευή το χωριό από όπου απήχθησαν περισσότερες από 200 μαθήτριες τον Απρίλιο από τους ισλαμιστές της Μπόκο Χαράμ, ανέφεραν Νιγηριανοί αξιωματούχοι.
Θα πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη του κ. Τζόναθαν στο Τσιμπόκ, εν μέσω διεθνούς κινητοποίησης για τη σωτηρία των κοριτσιών.
Ο κ. Τζόναθαν θα ταξιδέψει στη συνέχεια για το Παρίσι, όπου, σε περιφερειακή διάσκεψη για το ζήτημα της ασφάλειας, θα συζητηθεί και το θέμα της Μπόκο Χαράμ.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.