Λαβρόφ: Δεν θα μείνουν αναπάντητες οι κυρώσεις σε βάρος της Μόσχας
Τις δηλώσεις αυτές τις έκανε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Τζον Κέρι
Οι κυρώσεις που επέβαλαν οι ΗΠΑ και η Ευρωπαϊκή Ένωση σε βάρος της Ρωσίας είναι "απαράδεκτες" και δεν θα μείνουν αναπάντητες, δήλωσε σήμερα ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Τζον Κέρι.
Οι δύο υπουργοί επικοινώνησαν τηλεφωνικά λίγες ώρες αφότου ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε στο Κρεμλίνο τη συμφωνία για την ενσωμάτωση της Κριμαίας στη Ρωσική Ομοσπονδία, παρά την κατακραυγή από το Κίεβο και τη Δύση.
"Οι κυρώσεις που επέβαλαν οι ΗΠΑ και η ΕΕ είναι απολύτως απαράδεκτες και δεν θα μείνουν χωρίς συνέπειες", είπε ο Λαβρόφ, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου, στην οποία διευκρινίζεται ότι την πρωτοβουλία για την τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Κέρι.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.