Νίκη του Ριμπολόβλεφ στη δίκη με την πρώην σύζυγό του για τη βίλα στη Χαβάη

Νίκη του Ριμπολόβλεφ στη δίκη με την πρώην σύζυγό του για τη βίλα στη Χαβάη

Η βίλα, που ανήκε στον ηθοποιό Γουίλ Σμιθ, έχει κήπο, πισίνα, τρεις σουίτες, τζακούζι, υδρομασάζ και δωμάτια για το προσωπικό

Νίκη του Ριμπολόβλεφ στη δίκη με την πρώην σύζυγό του για τη βίλα στη Χαβάη
Πρώτη νίκη για το Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ στη δίκη με την πρώην σύζυγό του Έλενα για τη βίλα στη Χαβάη. Ο Ρώσος μεγιστάνας κέρδισε στη μήνυση που είχε καταθέσει η 47χρονη πρώην σύζυγός του σχετικά με την παραθαλάσια βίλα που είχε αγοράσει το 2010 έναντι του ποσού των 20 εκατομμυρίων δολαρίων και η οποία ανήκε στον ηθοποιό του Χόλυγουντ Γουίλ Σμιθ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το Πρωτόδικο δικαστήριο της πολιτείας της Χαβάης έλαβε οριστική απόφαση στις 11 Φεβρουαρίου υπέρ του Ριμπολόβλεφ. Το δικαστήριο απέρριψε την καταγγελία που κατέθεσε η Έλενα Ριμπολόβλεβα. 

Κλείσιμο
Η 47χρονη είχε μηνύσει τον πρώην σύζυγό της ισχυριζόμενη πως ο Ρώσος μεγιστάνας μέσω offshore εταιρείας είχε αγοράσει ένα ακίνητο στο Kauai αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων κατά παράβαση της δικαστικής εντολής με την οποία είχαν παγώσει όλοι οι λογαριασμοί του Ριμπολόβλεφ και είχε εδοθεί από το Ανώτατο Δικαστήριο της Ελβετίας.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος της οικογένειας Ριμπολόβλεφ κ. Σεργκέι Τσερμίτσιν τόνισε πως: «Όλες οι συναλλαγές που αμφισβητεί η σύζυγος έλαβαν χώρα εκτός της Ελβετίας και δεν επηρεάζονται από την ελβετική δικαστική απόφαση. Η σύζυγος απέτυχε να επιβάλει την Ελβετική απόφαση ή να λάβει μια ανεξάρτητη διαταγή παγώματος συναλλαγών στις σχετικές δικαιοδοσίες».
 
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως το σπίτι ανήκε στον σταρ του Χόλυγουντ Γουίλ Σμιθ και είχε αγοραστεί για 20 εκατομμύρια δολάρια. Η βίλα διαθέτει κήπο, πισίνα τρεις μεγάλες σουίτες και δωμάτια για το προσωπικό καθώς ειδικό δωμάτιο με τζακούζι και υδρομασάζ. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης