Ποτέ δεν ήταν τόσο κοντά το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία, λέει ο Τραμπ

Ποτέ δεν ήταν τόσο κοντά το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία, λέει ο Τραμπ

Για την απελευθέρωση του Χάμπαρντ δεν δώσαμε κανένα αντάλλαγμα, είπε ο Αμερικανός πρόεδρος σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο

Ποτέ δεν ήταν τόσο κοντά το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία, λέει ο Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε για άλλη μια φορά ότι το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία πλησιάζει, ενώ ευχαρίστησε τη Ρωσία για την απελευθέρωση του Στίβεν Χάμπαρντ, Αμερικανού που κρατείτο εκεί για τέσσερα χρόνια.

«Δεν δώσαμε τίποτα ως αντάλλαγμα», δήλωσε χαρακτηριστικά για τον Χάμπαρντ.

«Τις προάλλες, μιλούσα με τον Βλαντίμιρ Πούτιν για τη διευθέτηση του πολέμου του με την Ουκρανία και νομίζω ότι πράγματι πλησιάζουμε σε αυτό. Ίσως να μην έχουμε βρεθεί ποτέ τόσο κοντά», δήλωσε σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντόναλντ Τραμπ προβαίνει σε τέτοιες δηλώσεις. Ωστόσο, οι προσπάθειες για τον τερματισμό της σύγκρουσης έχουν αποτύχει επί του παρόντος, με τη Μόσχα να παραμένει αδιάλλακτη όσον αφορά τα αιτήματά της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης