G20: Ζήτησαν από την επικεφαλής της Fed ταυτότητα για να την αφήσουν να πάρει το πρωινό της!
Αναμφισβήτητα είναι η πιο ισχυρή γυναίκα του κόσμου, ωστόσο η Τζάνετ Γιέλεν δεν είναι ακόμα διασημότητα και το προσωπικό ασφαλείας της συνόδου των G20 της ζήτησαν την ταυτότητά για να της επιτραπεί η είσοδος ώστε να πάρει το πρωινό της
Την εξακρίβωση των στοιχείων της ζήτησαν από την Τζάνετ Γιέλεν, την επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (Fed), οι φρουροί ασφαλείας του ξενοδοχείου όπου πραγματοποιείται η σύνοδος κορυφής των G20, στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.
«Αναμφισβήτητα η πιο ισχυρή γυναίκα του κόσμου, ωστόσο η Γιέλεν δεν είναι ακόμα διασημότητα και το προσωπικό ασφαλείας της συνόδου των G20 της ζήτησαν την ταυτότητά για να της επιτραπεί η είσοδος ώστε να πάρει το πρωινό της», αναφέρει σε άρθρο του ο δημοσιογράφος της Wall Street Journal, Ίαν Τάλι.
Η Γιέλεν, η οποία βρίσκεται στην Αυστραλία για τη σύνοδο κορυφής των υπουργών Οικονομικών και των κεντρικών τραπεζιτών των μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου, αναγκάστηκε να ψάξει βαθιά μέσα στην τσάντα της προκειμένου να βρει την ταυτότητά της και να καταφέρει να πάρει το πρωινό της στο ξενοδοχείο Intercontinental, αναφέρει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events