Βατικανό και Νετανιάχου καταδικάζουν την επίθεση στην Τουλούζη

Βατικανό και Νετανιάχου καταδικάζουν την επίθεση στην Τουλούζη

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου καταδίκασε "την επονείδιστη δολοφονία Εβραίων, ανάμεσά τους και μικρών παιδιών" μετα τη δολοφονική επίθεση σε εβραϊκό σχολείο στην Τουλούζη που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο τεσσάρων ανθρώπων, ανάμεσά τους και τριών παιδιών

Βατικανό και Νετανιάχου καταδικάζουν την επίθεση στην Τουλούζη
Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου καταδίκασε "την επονείδιστη δολοφονία Εβραίων, ανάμεσά τους και μικρών παιδιών" μετα τη δολοφονική επίθεση σε εβραϊκό σχολείο στην Τουλούζη που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο τεσσάρων ανθρώπων, ανάμεσά τους και τριών παιδιών.

"Είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε ακριβώς τις συνθήκες αυτής της δολοφονικής επίθεσης, όμως δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την πιθανότητα κίνητρό της να ήταν ο βίαιος και αιματηρός αντισημιτισμός", δήλωσε ο Νετανιάχου ενώπιον μελών του κόμματός του Λικούντ.

Κλείσιμο
Στο μεταξύ το Βατικανό εξέφρασε σήμερα "τον βαθύ του αποτροπιασμό, την κατάπληξη και την έντονη καταδίκη" του μετά την επίθεση αυτή.

"Η επίθεση στην Τουλούζη εναντίον ενός εβραίου δασκάλου και τριών παιδιών είναι μία φοβερή και ειδεχθής πράξη που προστίθεται σε άλλες πρόσφατες πράξεις παράλογης βίας που πλήγωσαν τη Γαλλία", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Βατικανού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης