Δημοσιογράφος τον ρώτησε αν είχε μιλήσει με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το σχέδιο των 28 σημείων και ο Τραμπ απάντησε: «Έχουμε ένα σχέδιο. Είναι φρικτό αυτό που συμβαίνει [ενν. τον πόλεμο]. Είναι ένας πόλεμος που δεν έπρεπε να είχε ξεσπάσει ποτέ».
«Πιστεύουμε ότι έχουμε έναν τρόπο να επιτύχουμε την ειρήνη. Θα πρέπει να το εγκρίνει», είπε ακόμη.
Σε άλλο ερώτημα για την κριτική για το σχέδιο, ο Τραμπ απάντησε: «Εννοείς ότι δεν αρέσει στον Ζελένσκι; Θα πρέπει να του αρέσει, και αν δεν του αρέσει, υποθέτω ότι τότε θα πρέπει να συνεχίσουν να πολεμούν».
Πρόσθεσε ότι «[ενν. ο Ζελένσκι] έπρεπε να είχε κάνει μια συμφωνία πριν από ένα χρόνο, πριν από δύο χρόνια», προσθέτει ο Τραμπ.
Τόνισε όμως για τον Ουκρανό πρόεδρο ότι «σε κάποιο σημείο, θα πρέπει να αποδεχτεί κάτι. Θυμάστε ότι στο Οβάλ Γραφείο, πριν από λίγο καιρό, είπα: “Δεν έχετε τα χαρτιά”».
«Κληρονόμησα αυτόν τον πόλεμο. Νόμιζα ότι έπρεπε να είχε κάνει μια συμφωνία πριν από ένα χρόνο, πριν από δύο χρόνια», κατέληξε.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής