Συναντήσεις με Τραμπ και Νετανιάχου θα έχει στη Νέα Υόρκη ο Μιλέι
Προγραμματίζει συνομιλία και με τη γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, την Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα
Ο πρόεδρος της Αργεντινής Χαβιέρ Μιλέι προγραμματίζεται να συναντηθεί με τον Αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ μεθαύριο Τρίτη (23 Σεπτεμβρίου), στο πλαίσιο ταξιδιού του στη Νέα Υόρκη για την 80ή Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ανακοίνωσαν η προεδρεία το Σάββατο.
Θα συναντηθεί επίσης με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπένιαμιν Νετανιάχου.
Ο πρόεδρος της Αργεντινής επιβεβαίωσε αυτή την εβδομάδα ότι η χώρα του θα ανοίξει πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ το 2026, σε ένδειξη υποστήριξης στο Ισραήλ.
Αύριο Δευτέρα ο πρόεδρος Μιλέι και μέλη της κυβέρνησής του θα συναντηθούν ιδίως με τη γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), την Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών