«Παράλογη επίθεση ενός παράφρονα» χαρακτηρίζει ο Τραμπ το μακελειό σε ουρανοξύστη της Νέας Υόρκης
Τέσσερις άνθρωποι νεκροί από την ένοπλη επίθεση
Ο Ντόναλντ Τραμπ καταδίκασε την «παράλογη» αιματηρή επίθεση που διέπραξε ένας «παράφρων» ένοπλος άνδρας, ο οποίος σκότωσε τέσσερις ανθρώπους σε έναν ουρανοξύστη της Νέας Υόρκης και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
«Ενημερώθηκα για την τραγική επίθεση που σημειώθηκε στο Μανχάταν, σε μια περιοχή που γνωρίζω και αγαπώ» ανέφερε στην ανάρτησή του στην πλατφόρμα Truth Social. «Έχω εμπιστοσύνη στις δυνάμεις ασφαλείας ότι θα ρίξουν φως στα αίτια που έσπρωξαν αυτόν τον παράφρονα να διαπράξει μια τόσο παράλογη, βίαιη ενέργεια» πρόσθεσε.
Τρεις άνδρες, εκ των οποίων ένας αστυνομικός, και μία γυναίκα σκοτώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας από τον ένοπλο που εισέβαλε στον ουρανοξύστη. Άλλος ένας άνθρωπος τραυματίστηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο 27χρονος Σέιν Ταμούρα, που στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του, φέρεται ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα. Ζούσε στο Λας Βέγκας και διέσχισε όλη τη χώρα με αυτοκίνητο για να φτάσει στη Νέα Υόρκη. Στον ουρανοξύστη στεγάζεται η έδρα του Αμερικανικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου (NFL) και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς είπε ότι ο Ταμούρα άφησε ένα σημείωμα στο οποίο κατηγορεί την αθλητική ομοσπονδία για την τραυματική εγκεφαλοπάθεια (CTE) από την οποία νόμιζε ότι έπασχε. «Πράγματι είχε ένα σημείωμα επάνω του», είπε ο Άνταμς μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή CBS Mornings. «Στο σημείωμα ανέφερε ότι αισθανόταν πως είχε CTE, μια γνωστή πάθηση σε όσους συμμετέχουν σε αθλήματα επαφής. Φαίνεται ότι κατηγορούσε την NFL για τον τραυματισμό του», εξήγησε.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.