«Συζητήσαμε για τις παραδόσεις όπλων και την ενίσχυση της αντιαεροπορικής άμυνάς μας. Δεδομένης της αύξησης των ρωσικών επιθέσεων, το θέμα αυτό παραμένει μια από τις κορυφαίες προτεραιότητές μας», έγραψε ο Ζελένσκι σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Χ σχετικά με τη συνάντησή του με τον Κέλογκ στη Ρώμη.
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Ουκρανός πρόεδρος δήλωσε πως συζητήθηκαν επίσης θέματα όπως η αγορά αμερικανικών όπλων, η από κοινού παραγωγή αμυντικών συστημάτων και η ανάγκη επιβολής νέων κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας.
«Ευχαριστούμε τον πρόεδρο Τραμπ, τα δύο κόμματα (σ.σ. Ρεπουμπλικάνους και Δημοκρατικούς), και τον αμερικανικό λαό για την υποστήριξη και της βοήθειά τους. Εκτιμούμε ειλικρινά τη φιλία μεταξύ των χωρών μας», υπογράμμισε ο Ζελένσκι.
Ο Ουκρανός πρόεδρος συναντήθηκε νωρίτερα σήμερα με τον Ιταλό ομόλογό του Σέρτζιο Ματαρέλα και με τον πάπα Λέοντα ΙΔ΄, πριν από τη διήμερη διάσκεψη για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας που ξεκινά αύριο Πέμπτη στη Ρώμη.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο να στείλει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία, συμπληρώνοντας πως «δεν είναι ικανοποιημένος» από όσα συμβαίνουν εκεί το τελευταίο διάστημα.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.