Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε την ανησυχία του γιατί, όπως ισχυρίστηκε, απειλείται το «δικαίωμα στην ελευθερία της έκφρασης» στην Ευρώπη, επαναλαμβάνοντας τις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα την Παρασκευή στην ομιλία του στο Μόναχο ο Αμερικανός αντιπρόεδρος, Τζ. Ντ. Βανς.
Όταν ρωτήθηκε για την ομιλία του Βανς στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια, ο Τραμπ αποφάνθηκε: «Η Ευρώπη χάνει το υπέροχο δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης» και στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η Ευρώπη έχει σοβαρό μεταναστευτικό πρόβλημα».
Ο Τραμπ ισχυρίστηκε ότι η ομιλία του αντιπροέδρου του έτυχε θετικής αποδοχής.
Η ομιλία του Βανς πυροδότησε έντονες αντιδράσεις στην Ευρώπη. Δημοσιογράφος του πρακτορείου Reuters που ήταν σε μια από τις πλαϊνές αίθουσες από εκείνη όπου διεξάγεται η Διάσκεψη, όπου περισσότεροι αντιπρόσωποι άκουγαν την ομιλία του Αμερικανού αντιπροέδρου, είπε ότι έδειχναν έκπληκτοι και δεν τον χειροκρότησαν.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.