Συρία: Σε τροχιά ομαλοποίησης οι σχέσεις με τον Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων
Ο Φερνάντο Άριας γενικός διευθυντής του οργανισμού συαντήθηκε με τον Αλ Σάρα
Ο επικεφαλής του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (ΟΑΧΟ) δήλωσε σήμερα ότι οι συναντήσεις του με τους νέους ηγέτες της Συρίας στη Δαμασκό, ήταν το “πρώτο βήμα” για τον τερματισμό των τεταμένων σχέσεων που διήρκησαν για χρόνια, με τον πρώην πρόεδρο της χώρας Μπασάρ αλ Άσαντ σχετικά με τα χημικά όπλα.
“Αυτή η επίσκεψη ανοίγει το δρόμο για τη συνεργασία σχετικά με το κλείσιμο του φακέλου των συριακών χημικών όπλων και την εξυπηρέτηση της μακρόχρονης συμμόρφωσης της, την περιφερειακή σταθερότητα, αλλά και τη συνεισφορά της στην ειρήνη και τη διεθνή ασφάλεια”, ανέφερε ο Φερνάντο Άριας γενικός διευθυντής του αναφερόμενου οργανισμού σε μία γραπτή δήλωσή του, μετά από τη συνάντησή του με τον προσωρινό πρόεδρο της Συρίας, Άχμεντ αλ Σάρα, αλλά και με τον υπουργό των Εξωτερικών Άσαντ αλ Σιμπάνι.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ