Ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα ότι ζήτησε από το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ να συνεχίσει την εντατικοποίηση παραδόσεων όπλων στην Ουκρανία, ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος καταδίκασε τις επιθέσεις που εξαπέλυσε σήμερα ανήμερα Χριστουγέννων η Ρωσία εναντίον πόλεων της Ουκρανίας και κατά του ενεργειακών της υποδομών.
«Ο σκοπός αυτής της εξοργιστικής επίθεσης ήταν να διακοπεί η πρόσβαση του ουκρανικού λαού σε θέρμανση και ηλεκτρισμό εν μέσω χειμώνα και να τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια του δικτύου της χώρας», είπε ο Μπάιντεν σε ανακοίνωσή του.
Η Ρωσία εξαπέλυσε επιθέσεις με στόχο το ενεργειακό δίκτυο της Ουκρανίας και σε ορισμένες πόλεις με πυραύλους κρουζ και βαλλιστικούς πυραύλους και drones σήμερα, σύμφωνα με το Κίεβο.
Από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία το 2022, η Ουάσινγκτον έχει διαθέσει 175 δισεκατομμύρια δολάρια σε βοήθεια για την Ουκρανία.
Ο εκλεγμένος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, επικριτικός σχετικά με την αμερικανική βοήθεια στην Ουκρανία, θα αναλάβει τα προεδρικά του καθήκοντα στις 20 Ιανουαρίου.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή