Οι υπουργοί Εξωτερικών της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Πολωνίας, της Ισπανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου απηύθυναν έκκληση για μια «ομαλή, ειρηνική και χωρίς αποκλεισμούς» μετάβαση της εξουσίας στη Συρία μετά την πτώση του καθεστώτος Άσαντ.
Μετά από συνάντηση στο Βερολίνο, η ομάδα των υπουργών ανέφερε σε κοινή δήλωση ότι είναι «κρίσιμο» για όλους τους ενδιαφερόμενους να διαφυλάξουν την εδαφική ακεραιότητα της Συρίας. Ζήτησαν επίσης τον σεβασμό της ανεξαρτησίας και της κυριαρχίας της χώρας και «την απόρριψη όλων των μορφών εξτρεμισμού».
Στη δήλωση ζητήθηκε η προστασία όλων των μειονοτήτων και η διεξαγωγή συνομιλιών «χωρίς αποκλεισμούς, υπό την ηγεσία της Συρίας και με ευθύνη της Συρίας» για όλα τα βασικά ζητήματα «ώστε να διασφαλιστεί μια ομαλή, ειρηνική και χωρίς αποκλεισμούς μετάβαση».
Αυτό, ανέφερε η δήλωση, θα πρέπει να διεξαχθεί «σύμφωνα με τη βούληση του συριακού λαού».
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.