Η κατάρρευση πριν από δύο εβδομάδες οδικής γέφυρας στην Κίνα έπειτα από κατακλυσμιαίες βροχές έχει προκαλέσει τον θάνατο τουλάχιστον 38 ανθρώπων, ενώ 24 άνθρωποι εξακολουθούν να φέρονται ως αγνοούμενοι.
Η γέφυρα πάνω από ποταμό κατέρρευσε εν μέρει τη 19η Ιουλίου «λόγω μιας σφοδρής νεροποντής και ξαφνικών πλημμυρών» στην πόλη Σανγκλουό στη βόρεια επαρχία Σαανσί, είχε μεταδώσει τότε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.
Η Σανγκουό βρίσκεται σχεδόν 900 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Πεκίνου.
Ένα τμήμα της γέφυρας που κατέρρευσε, στο οποίο υπήρχαν τρείς λωρίδες κυκλοφορίας, βυθίστηκε στα νερά του ποταμού, ενώ ο δρόμος έδειχνε να αντέχει στην άλλη κατεύθυνση της κυκλοφορίας, σύμφωνα με εικόνες της κρατικής τηλεόρασης CCTV.
Ο τελευταίος απολογισμός, στις 20 Ιουλίου, ανερχόταν σε τουλάχιστον 12 νεκρούς και περισσότερους από 30 αγνοούμενους. Αναθεωρήθηκε προς τα πάνω σήμερα, με 38 νεκρούς και 24 αγνοούμενους, σύμφωνα με το Xinhua.
Επιβεβαιώθηκε από τις αρχές επίσης ότι 25 οχήματα παρασύρθηκαν κατά την κατάρρευση της γέφυρας, διευκρίνισε το CCTV.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.