Πέθανε κορυφαίος γκόλφερ σε ηλικία 30 ετών

Πέθανε κορυφαίος γκόλφερ σε ηλικία 30 ετών

Ο Γκρέισον Μάρεϊ έχασε τη ζωή του αιφνιδίως, μία ημέρα αφότου αποχώρησε από τουρνουά επικαλούμενος ασθένεια

Murray
Ένας από τους κορυφαίους γκόλφερ ο Αμερικανός Γκρέισον Μάρεϊ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 30 ετών. Ο δύο φορές νικητής του PGA Tour πέθανε το πρωί του Σαββάτου μία ημέρα αφότου αποχώρησε από το Charles Schwab Cup Challenge στο Colonial επικαλούμενος λόγους υγείας. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος έβαλε τέρμα στη ζωή του καθώς για χρόνια πάλευε με την κατάθλιψη. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί. 

Ο θάνατός του συγκλόνισε τον κόσμο του γκολφ, καθώς η καριέρα του βρισκόταν στο απόγειό της. Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η είδηση, ο επίτροπος του PGA Tour Jay Monahan εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας «Δεν μπορώ να πω τίποτα, το PGA Tour είναι μια οικογένεια και όταν χάνεις ένα μέλος της οικογένειάς σου, δεν είσαι ποτέ ο ίδιος. Θρηνούμε τον Γκρέισον και προσευχόμαστε για τους οικείους του».
Κλείσιμο

Εικόνες του Μάρεϊ υπάρχουν ακόμα στο Sony Open καθώς και ένα σύντομο μήνυμα όπου τον συγχαίρουν για την εντυπωσιακή του επίδοση στη Χαβάη.

Πριν από λίγο καιρό ο Μάρεϊ είχε ένα ατύχημα με μοτοσικλέτα στις Βερμούδες κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος των Βερμούδων του PGA Tour. Από το ατύχημα έκανε 50 ράμματα, τα μισά από τα οποία ήταν στο πρόσωπό του. Αναλογιζόμενος το περιστατικό, ο Μάρεϊ είχε πει: «Θα έπρεπε να είχα πεθάνει. Αν δεν φορούσα το κράνος μου, πιθανότατα θα είχα πεθάνει».
Grayson Murray: "I wouldn't be in this position today if I didn't put that drink down 8 months ago"
Στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει προβλήματα με τον αλκοολισμό και την κατάθλιψη, θέματα για τα οποία μιλούσε ανοιχτά και μάλιστα, τον περασμένο Ιανουάριο είχε δηλώσει ότι ήταν νηφάλιος από τις αρχές του 2023.

Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκινούν την Πέμπτη στα ΕΠΑΛ και την Παρασκευή στα ΓΕΛ οι Πανελλαδικές Εξετάσεις - Το πρόγραμμα

Ανάσα στην αγορά κατοικίας - Νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb ετοιμάζει η κυβέρνηση


Επιστολική ψήφος: Λήγει η προθεσμία αποστολής του ασφαλισμένου ψηφοδελτίου για τις ευρωεκλογές 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης