Ο ηγέτης της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγιε κατηγόρησε σήμερα το Ισραήλ ότι «σαμποτάρει» τις διαπραγματεύσεις για μια κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας, με την επιχείρηση που εξαπέλυσε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο νοσοκομείο Αλ Σίφα.
Η δράση των ισραηλινών δυνάμεων «δείχνει τις προσπάθειές τους να σπείρουν το χάος και να διαιωνίσουν τη βία. Αυτό ισοδυναμεί επίσης με πρόθεση να σαμποταριστούν οι διαπραγματεύσεις που είναι σε εξέλιξη στην Ντόχα», ανέφερε στην ανακοίνωσή του.
Αναγκαία η χερσαία εισβολή για να καταστραφεί η Χαμάς στη Ράφα, δηλώνει ο Νετανιάχου
Η καταστροφή της Χαμάς στη Ράφα απαιτεί μια χερσαία εισβολή, δήλωσε νωρίτρα σήμερα ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, έπειτα από μια έκκληση του Λευκού Οίκου να επανεξετάσει το Ισραήλ τη στρατηγική για την πόλη στο νότιο τμήμα τηης Λωρίδας της Γάζας, όπου έχουν εκτοπιστεί εκατοντάδες χιλιάδες Παλαιστίνιοι.
Ενημερώνοντας τους βουλετές, ο Νετανιάχου τόνισε ότι είχε καταστήσει «εξαιρετικά σαφές» στον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν «ότι είμαστε αποφασισμένοι να ολοκληρώσουμε την εξάλειψη αυτών των ταγμάτων (Χαμάς) στη Ράφα και δεν υπάρχει τρόπος να το κάνουμε αυτό παρά μόνο με χερσαία επιχείρηση».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.