Το Ισραήλ θα αποστείλει υψηλόβαθμη αποστολή, υπό τον επικεφαλής της Mossad, σήμερα στο Κατάρ για συνομιλίες μέσω μεσολαβητών με τη Χαμάς που στόχο έχουν να εξασφαλίσουν μια ανακωχή έξι εβδομάδων στη Γάζα, στο πλαίσιο της οποίας οι Παλαιστίνιοι μαχητές θα απελευθερώσουν 40 ομήρους, δήλωσε Ισραηλινός αξιωματούχος.
Αυτή η φάση των συνομιλιών μπορεί να διαρκέσει τουλάχιστον δύο εβδομάδες, εκτίμησε ο αξιωματούχος, επικαλούμενος τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν στις διαπραγματεύσεις.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.