Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, είχε την Τρίτη τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο της Τουρκίας,Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενόψει της αυριανής συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας με αντικείμενο τον πόλεμο στη Γάζα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας, ο Ερντογάν δήλωσε ότι «το Ισραήλ συνεχίζει να παραβιάζει θρασύτατα το διεθνές δίκαιο, το δίκαιο του πολέμου και το ανθρωπιστικό δίκαιο μπροστά στα μάτια της διεθνούς κοινότητας και ότι πρέπει να λογοδοτήσει για τα εγκλήματα που διέπραξε και ενώπιον του Διεθνούς Δικαίου».
Επιπλέον μετέφερε τα συλλυπητήριά του στον Γενικό Γραμματέα για τους περισσότερους από 100 υπαλλήλους των Ηνωμένων Εθνών που έχασαν τη ζωή τους κατά τις ισραηλινές επιθέσεις στη Γάζα και δήλωσε ότι η προσωπική επίσκεψη του Γκουτέρες στη συνοριακή πύλη της Ράφα ήταν χρήσιμη για να ευαισθητοποιήσει τη διεθνή κοινότητα.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Αυτό το καλοκαίρι, επιλέγουμε λιγότερα αλλά καλύτερα. Και όταν η τεχνολογία συνδυάζει μικρό μέγεθος, κορυφαία απόδοση και έξυπνο σχεδιασμό, γίνεται ο πιο χρήσιμος συνοδοιπόρος σε κάθε απόδραση.