Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου είπε ότι δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία για την απελευθέρωση ορισμένων από τους ομήρους που απήχθησαν από τη Χαμάς κατά τις επιθέσεις της στις 7 Οκτωβρίου.
Ο Νετανιάχου διέψευσε αυτό που αποκάλεσε ψευδείς αναφορές ότι το Ισραήλ εξετάζει πρόταση για την απελευθέρωση τουλάχιστον 50 απαχθέντων. Όταν η κυβέρνηση έχει κάτι να πει, οι Αρχές θα το αναφέρουν, είπε σύμφωνα με το CNNi.
Ο Ισραηλινός στρατός (IDF) δήλωσε την Παρασκευή ότι η επίσημη εκτίμησή του για τους ομήρους που κρατούνται στη Γάζα είναι 237.
Ο Νετανιάχου είπε ακόμα ότι κάλεσε τους εκπροσώπους των οικογενειών των ομήρων σε μια συνάντηση με το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ αργότερα αυτή την εβδομάδα.
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ υπερασπίστηκε επίσης την απόφαση του πολεμικού υπουργικού συμβουλίου να επιτρέψει σε δύο δεξαμενόπλοια καυσίμων να εισέρχονται καθημερινά στη Γάζα, παρά την κριτική που δέχεται.
Είπε ότι τα βυτιοφόρα θα παρέχουν μια ελάχιστη ποσότητα καυσίμου έκτακτης ανάγκης για τη λειτουργία των αντλιών ύδρευσης και λυμάτων στη Γάζα. Διέψευσε επίσης ότι η κίνηση αυτή ήταν αλλαγή πολιτικής, λέγοντας αντ' αυτού ότι ήταν μια συγκεκριμένη και περιορισμένη λύση για την πρόληψη ασθενειών.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.